Gå til sidens hovedinnhold

Hete følelser for TV-bøndene

Det oppsto sterke følelser for flere av TV-bøndene - som sjekket rett inn på dobbeltrom. Se video!

SE PROGRAM:Slik gikk kjærlighetsferiene

(SIDE2): Det var knyttet stor spenning til TV 2-bøndenes friervalg i «Jakten på kjærligheten» forrige uke.

- Hete kyss
Tirsdag var turen kommet til kjærlighetstur for bøndene og deres utkårede - og seerne fikk følge bøndene allerede fra de sjekket inn på sin romantiske destinasjon, til deres hete kyss på sengekanten...

For flere av parene tok steget fra famlende flørting til nærhet og romantikk. Enkelte par kastet usikkerhet og tvil om friervalget over bord allerede da de sjekket inn på hotellene...

Da Harald og Silje ankom sin romantiske ferieperle Lillesand, kunne de avsløre at det slett ikke var første gang de var alene sammen.

- Avslappet stemning
- Etter den siste utvelgelsen, fant Harald ut at det kanskje var greit hvis jeg ble igjen... Så det ble veldig avslappet stemning, og vi fikk pratet om ting vi kanskje hadde hatt lyst til å si underveis. Følte at vi fikk en bedre kontakt da, fortalte Silje i tirsdagens Bonderomantikk.

Deretter kunne TV-seerne følge paret mens de sjekket inn på hotellet. Da resepsjonisten ville vite om de skulle ha to enkeltrom eller ett dobbeltrom, nølte Harald. Men Silje tok umiddelbart grep:

- Dobbelt! gliste Silje. Og resepsjonisten oppgraderte umiddelbart paret til en brudesuite...

GRATIS KLIPP:Harald og Siljes kjærlighetstur

De var slett ikke de eneste som valgte dobbeltrom - det var tydelig at også andre par hadde funnet hverandre i løpet av TV 2-serien.

GRATIS KLIPP:Tore Jardar og Michelle kliner til

Side2 TV og Web TV gir deg all den beste underholdningen fra TV 2 - se hva du vil, når du vil!

Side2 TVfinner du her
Web TVfinner du her

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene