Liverpools sportsdirektør Julian Ward kommer til å slutte i jobben etter sesongen, skriver The Times torsdag.

Flere andre medier melder også det samme. Ward har kun hatt rollen i Premier League-klubben i seks måneder.

Han overtok som sportsdirektør etter Michael Edwards i sommer, etter å ha jobbet under ham en lengre periode. Allerede sist sesong tok Edwards et steg tilbake og lot Ward styre mye på overgangsfronten for den røde Merseyside-klubben.

Ward har vært i Liverpool siden 2012, da han kom til klubben fra Manchester City. Han skal nå ønske en pause fra fotballen, noe som skal ha kommet som svært skuffende nyheter for klubbens eiere, Fenway Sports Group, melder The Times.

Michael Edwards opplyste også at han ønsket en pause fra fotballen, da han ga beskjed om at han ikke ville fortsette i jobben.

Velinformerte Paul Joyce i The Times skriver videre at Liverpool nå kommer til å evaluere nøye hvilken vei de ønsker å gå videre når det gjelder klubbens sportslige apparat. Dette skjer imidlertid samtidig som FSG har gitt signaler om at de kan selge Liverpool.

Manager Jürgen Klopp og daglig leder Billy Hogan kommer trolig til å bli sentrale i denne evalueringen. Det er ventet at Hogan i tiden som kommer får større innflytelse i Liverpool, etter at FSG-toppen Mike Gordon ønsker å være mindre involvert i driften.

Når det gjelder manager Klopp så bestemte han seg for å forlenge sin kontrakt med Liverpool til sommeren 2026 tidligere i år.