Gå til sidens hovedinnhold

Er dette tidenes hevn over ekskona?

Flyttet inn i nabohuset og satt opp denne statuen...

(SIDE2): Ja, det er en statue av en hånd med en langfinger rett i været.

Og den er rettet direkte mot huset til statueeierens ekskone.

Hevnen er åpenbart ikke bare søt, den er også helt synlig for alle.

Forferdet
Ifølge nettavisen Huffington Post er det ikke så lenge siden Alan Markovitz (59) fra Detroit, Michigan flyttet inn nabohuset til ekskona Lea Tuohy. Etter at han hadde kommet på plass i huset, plasserte han en den store bronsestatuen i hagen - til stor forferdelse for ekskona og hennes nye kjæreste.

Det var datteren i huset, Lenka Tuohy, som tok bildet av den noe spesielle statuen og la den ut på Twitter. Hun har ingenting imot at Alan og datteren hans Tiffany bor i huset, men er ikke glad for statuen han har satt opp.

- Det er vrient for meg å nyte et bad nå som favorittbadet i min mors baderom har denne utsikten mot Alans hus, tvitret hun.

- Lol, ser ut til at noen ikke er helt over moren min, tvitret hun igjen senere.

Hevn over elskeren
Ifølge den amerikanske nettavisen er det riktignok ikke ekskona Alan Markovitz er sur på, men hennes nye kjæreste. Ekskona skal ha hatt en affære med den nye kjæresten mens hun fortsatt var gift med Markovitz.

- Jeg er helt over henne, dette handler om ham og at han ikke er særlig til mann, uttalte Markovitz som riktignok aldri hadde regnet med at statuen ville nå sosiale medier og deretter medier verden over.

Markovitz ble kjent da han begynte å åpne en rekke strippeklubber i det beryktede området Eight Mile i Detroit på 1980-tallet. Siden den gang har han blitt skutt et par ganger, hatt mafiaen etter seg og blitt saksøkt en rekke ganger av flere eksotiske dansere.

Det er riktignok ikke bare han som er hevngjerrig, en ekskjæreste skal ha blitt så rasende at hun kjørte bilen sin inn gjennom inngangspartiet på en av strippeklubbene hans, skriver Daily Mail. 59-åringen er med andre ord en kjent karakter i Detroit, og fra neste år blir han enda mer berømt (eller beryktet, alt ettersom). Da skal han være med i HBO/Cinemax-realityserien «Topless Prophet».

Vel, om ikke annet så har bronsestatuen av den erekte fingeren sagt tydelig i fra hva han mener om menn som ligger med kona hans.

Og prisen for gleden? 7000 dollar eller om lag 42.000 kroner.

Men for Markovitz er fingerstuntet ubetalelig.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken