Gå til sidens hovedinnhold

God nok for Hilde – ikke for NRK

Hilde Hummelvoll må klare seg uten ektemannen lille julaften.

(SIDE2): Statskanalen er i full gang med juleforberedelsene, og tradisjonen tro lader de opp til høytiden med «Kvelden før kvelden» på NRK1 lille julaften.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Hummevoll har ledet programmet fem år på rad, og de to siste sammen med ektemannen Petter Nome.

I år er Nome byttet ut med stryningen Arild Opheim (32), skriver NRK i en pressemelding.

- Kjekk!
Opheim har tidligere vært programleder i Norgesglasset i NRK P1.

- Jeg har jo hørt Arild haugevis av ganger på radioen, så jeg visste at han var flink, blid og god til å ordlegge seg. Men at han i tillegg var en kjekk, langhåret, to meter høy kar med masse utstråling, selvironi og samarbeidsevne - det var en ekstra bonus!, forteller Hilde.

Hilde Hummelvoll gir sin kommende kollega svært god omtale

- Jeg har jo hørt Arild haugevis av ganger på radioen, så jeg visste at han var flink, blid og god til å ordlegge seg. Men at han i tillegg var en kjekk, langhåret, to meter høy kar med masse utstråling, selvironi og samarbeidsevne - det var en ekstra bonus!

Selv er han litt mer behersket.

- En ting er å lære seg å hoppe. Men å starte med stor bakke, og hoppe etter Wirkola og Weisflog – eller Petter Nome og Vidar Lønn-Arnesen i mitt tilfelle, er kanskje å stille seg unødvendig lagelig til for hogg, sier han og legger til at folk kan vedde på hvem som vil snuble mest av han og hovmesteren i løpet av kvelden.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar