Gå til sidens hovedinnhold

Derfor er han fortsatt med

Dukker opp i de to siste episodene. Men hvordan?

(SIDE2:) Da «Himmelblå» begynte å rulle over skjermen på NRK forrige søndag, fikk ikke TV-seerne svaret på det brennende spørsmålet «hva skjedde med Kim?». Isteden ble det avholdt en minnestund for Kim i forrige søndags episode der det kom fram at spesielt Øyas yngste, Robin, slet med tapet av farsfiguren.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Dikter videre
Den engelske serien som «Himmelblå» bygger på, stanser etter at britiske «Kim» dør. De nye episodene norske TV-seere ser her hjemme nå, er materialet de norske manusforfatterne har diktet videre på.

Les mer: Britiske Kim dør

Men selv om det ikke ble gitt noe svar på NRK forrige søndag om hva som skjedde med Edward Schultheiss' rollefigur, kunne seerne med egne øyne se at han fremdeles er på oversikten over skuespillerne som man ser i vignetten til serien.

Og det ble også gitt et annet hint i første episode om man fulgte godt med.

Siste to episoder
Til Dagbladet letter Edward Schultheiss fredag selv litt på sløret. Han sier at han dukker opp i de to siste episodene av serien.

Men hvordan han dukker opp er fremdeles helt uklart, og det vil han ikke si noe om. Det kan være tilbakeblikk, drømmer eller i faktisk, virkelige person.

Så den som følger med, må fremdeles smøre seg med tålmodighet for å få svaret på spørsmålet «Hva skjedde med Kim?». Derimot er det nå mer spenning knyttet til hvordan det går når Robins far, spilt av Kyrre Hellum, plutselig dukker opp i havgapet.

Reklame

Dette må du vite om årets Formel 1-sesong

Kommentarer til denne saken