Gå til sidens hovedinnhold

Blir det kyssing?

Sist gang så vi et nesten-kyss...

(SIDE2): Det bygger seg opp til himmelske følelser mellom Marit og Kim i serien «Himmelblå».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Bare bestevenner?
Sist gang så vi at de to nesten kysset hverandre etter at Marit kom i kontakt med følelsene sine og fant ut at bestevennen kanskje betyr mer for henne enn hun i utgangspunktet trodde.

Marits følelser for Kim er satt i sving etter at Ylvingens nye babe, Kristel, har kommet til øya. Kim klinte med Kristel sist gang og dermed oppfattet han ikke helt Marits følelser...

Av og på
For Kims del har det lenge vært varme følelser i sving for kvinnen han har kjent i mange, mange år. Etter at de to bestemte seg for å fake et ekteskap, vokste Kims følelser for Marit. Men de kjølnet raskt da hun på sin side hadde et lite fling med Roland.

Kim flyttet ut fra Himmelblå-pensjonatet og følelsene for Marit virket mer lunke enn tidligere. Men klarer Marit å vekke de til live igjen? Kim kravlet iallfall oppi sengen til Marit på slutten av siste episode etter at han hadde fått vite at den ferskeste gjesten på pensjonatet hevder han er faren hans.

Tror du Kim og Marit finner hverandre? Stem til venstre i saken!

Fødsel
I søndagens episode på NRK1 er det duket for ankomst av en splitter ny Ylvingen-beboer.

Karoline får en liten gutt, men alt blir ikke helt som hun så for seg og hun føler seg som en dårlig mor. En litt overivrig bestefar Brynjar klarer oppi alt å proklamere hva den lille gutten skal hete - uten at det er bestemt...

«Himmelblå» ser du på NRK1 søndager klokken 20:30.

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot