Gå til sidens hovedinnhold

Historisk filmhelg

Nattevakten Ben Stiller får museet til å våkne til liv og så ble Ben Affleck skuespiller. Her er alle filmanmeldelsene.

(SIDE2): Elsker du film? Diskuter ukens premierer med andre i Filmklubben .

Ukens nattevakt
Ingenting å si på underholdningsverdien i filmen hvor en Tyrannosaurus rex, afrikanske dyr, små romere og en gammel president våkner til liv på nattestid. Ben Stiller er nattevakten som må holde styr på dem alle. En strålende film for hele familien.

Les mer: Historisk underholdning

SE VIDEO: Titt på ukas filmpremierer

Ukas Supermann
George Reeves var den aller første Supermann i TVens barndom og helt overraskende ble skuespilleren superhelt i USA. «Hollywoodland» utforsker både baksiden av kjendisstatusen, det evige og nedlatende ved aldri fullt å lykkes og kjærligheten mellom en ung mann og hans eldre kvinne. Ben Affleck spiller Reeves med en slik oppgitthet at det er en fryd å se.

Les mer: Og så ble Affleck skuespiller

SE VIDEO: Titt på ukas filmpremierer

Ukens familiefilm
Minimoyene er bitte små vesener som lever i fred og fordragelighet. Det er bare ett problem: Den onde M vil utslette dem. Regissør Luc Besson («Leon») har laget en spennende og intens film uten dødpunkter. De nesten to timene går unna i en fei.

Les mer: Magisk reise med søte vesener

SE VIDEO: Titt på ukas filmpremierer

Ukens drøyeste
Anthony Hopkins har gitt mannen et ansikt som det er vanskelig å glemme, men noen kan nok miste nattesøvnen av Gaspard Ulliel også. Her spiller han den yngre versjonen av psykopaten Hannibal Lecter.

Les mer: Drøy start på livet

SE VIDEO: Titt på ukas filmpremierer

Ukens forhold
Tidsklemme, stress på jobben og forskjellige dagdrømmer gjør at forholdet mellom Ida og Mathias går til grunne. De er på hver sin planet, men på film blir dette både uoriginalt og kjedelig. «Mars & Venus» er en romantisk komedie som hadde premiere på onsdag.

Les mer: Problemer på kjærlighetsplaneten

SE VIDEO: Titt på ukas filmpremierer

Les også:

- For mye romantikk er flaut

- Vi er ikke candy og rosa

Reklame

United-legenden håper Solskjær henter Haaland til Old Trafford