Gå til sidens hovedinnhold

Ser du likheten?

«Morning. Here's a house that looks like Hitler».

Huset med to leiligheter i Swansea i Wales har blitt en internetthit etter at 22 år gamle Chali Dickenson la merke til likheten mellom huset og Hitler og postet det på Twitter.

Husets likhet til Hitler skyldes dørbjelken som ser ut som den berømte barten til diktatoren, og taket som går skrått og ligner Hitlers sleik.

- Jeg går ofte forbi huset, men jeg har aldri oppdaget Hitler-likheten tidligere. Men så en helg som jeg satt i bilen sammen med kjæresten min og vi stod fast i bilkø, sa jeg til han: «Det huset ser ut som Hitler», sier Dickenson ifølge den britiske avisen The Sun.

Kjæresteparet skal så ha ledd av det, tatt et bilde og postet det på Twitter

Men det var først da komikeren Jimmy Carr oppdaget bildet og igjen postet det på sin Twitter-profil med meldingen «Morning. Here's a house that looks like Hitler» at bildet ble spredd som ild i tørt gress. «Hitler-huset» ble sendt videre av flere hundre av Carrs følgere på Twitter.

Bekymrede naboer

60 år gamle Donald Payne som er en av naboene til «Hitler-huset» har ifølge The Sun aldri lagt merke til likheten før nå, men er en smule bekymret over oppmerksomheten huset nå har fått.

- Jeg håper vi ikke blir invadert av turister som stopper for å ta bilde, sier Payne, som er redd det vil skape bilulykker, til The Sun.

Dersom huset tiltrekker seg feil type mennesker, ønsker Payne å snakke med eieren for å male inngangsdøren eller rette opp taket.

The Sun skriver spøkefullt at huset har fire soverom, en liten terrasse - men ingen bunker.

Nå spøker folk i nabolaget om at veien foran huset bør bli omdøpt til Heil Street.

APROPOS humor og Hitler i samme setning. Disse komikerne bør du ikke gå glipp av.

Kommentarer til denne saken