HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=SfrWfISHUaPbX0qClqHRGMHqrwcvfgdog9hgfwi1e1TrVrOQJ7Y0kvWf8kz0mCr_Co4Syp9fkkxo08onanFQfHVw-aIHQsl8&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Juletradisjoner er ikke noe å kimse av, særlig ikke dersom de er godt rotfestet. For hvem husker ikke barndommen lyder, lukter og tradisjoner – om det er maten, gangen rundt juletreet eller å knekke pepperkakehuset.

LES også: Dette gir oss den magiske julefølelsen

Tone Damli har ved flere anledninger fortalt at hun er en av de som er veldig glad i jula, noe hun også forteller i TV3s «Hjem til jul», som har premiere søndag kveld.

- Jeg er kjempe-julete av meg. De Østlands-julene jeg har hatt, har vært litt spesielle. Jeg har felt noen tårer da, sier Tone spøkefullt, men understreker at julen er noe hun virkelig liker og koser seg med.

- Mamma kjøper inn ekstra mye pinnekjøtt til jul og fryser ned, så jeg kan få på bursdagen min. Som er i april. Så glad er jeg i pinnekjøtt.

Se hele klippet med Tone øverst i artikkelen.

«Hjem til jul» sendes hver søndag i advent, og er et samarbeid TV3 har med Flyktningehjelpen, Plan, SOS Barnebyer og Amnesty.

I hver episode er det nytt vertskap og nye gjester, spilt inn i Solstua på Voksenkollen i Oslo. Kjartan Skjelde fra MasterChef står for julematen, mens artister som Tone Damli Aaberge, Anita Skorgan og Nora Foss Al-Jabri står for musikken.