Gå til sidens hovedinnhold

Hjulpet av Vestlandet til seier?

Christine Gulbrandsen klarte det hun selv ikke trodde hun ville klare, å vinne Melodi Grand Prix. I dag er hun i lykkerus og samtidig uenig i at det var Bergen som sikret seieren hennes.

Det er dagen etter dagen, ett godt stykke ut på dagen faktisk. I det iBergen.no får kontakt med Christine Gulbrandsen sitter hun på Gardermoen og venter på flyet hjem til Bergen.

- Det virket som om du ble veldig overrasket over seieren i går.
- Jeg var så strålende fornøyd over å ha klart og komme til gullfinalen, og jeg var forberedt på å juble for Moen og Haugen. Det er jo absurd, det har ikke helt gått opp for meg. Jeg er kjempe takknemlig for alle de som har stemt, sier Christine til iBergen.no og stemmen hennes når nye høyder av glede.

Søvn har det ikke blitt særlig av for den ferske Grand Prix vinneren.

- Joa, litt har det blitt, men jeg var ikke i seng før halv fem-tiden. Og så var det opp igjen klokken ni for å gi intervjuer til mediene som stod og ventet, forteller hun. I bakgrunnen ropes passasjerer til innsjekking.

Ikke hjulpet av Bergen, så mye
Etter den overraskende seieren i går har flere medier lagt vekt på at det var stemmene fra Bergen og Vestlandet som hjalp Christine til å vinne. Noe hun ikke er helt enig i.

- Hvis man ser på stemmene og trekker fra 24.000 stemmer, er det 55.000 stemmer fra hele landet. Så det stemmer nok ikke helt at det var Bergen som tok kaken for meg. Jeg har ikke fått med meg så mye av den debatten og folk må mene det de vil. Hver enkelt finalist fikk sin "hjemmeseier", sier Christine.

Tilbake til hverdagen
De fleste av vil tro at Christine nå skal nyte suksessen og ikke minst medieoppstyret rundt sin person. At kanskje ble tid for glamour nå, bare ikke Christine selv.

- Ja, når ting har roet seg litt, er det tilbake til studio og fortsette der vi var før Grand Prix begynte. Og så må vi planlegge Athen og gå i møter med NRK. Så det blir tilbake til sånn som det var, forklarer hun.

- Men det må da bli spesielt å gå i gatene i Bergen etter dette?
- Jeg tror ikke det vil være noe problem. Bare hyggelig for møter folk som kommer med tilbakemelding.

Platen til Christine skal ut i løpet av året, trolig ut før jul. Men som hun understreker at utgivelsen fort kan bli utsatt på grunn av gårsdagens seier.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken