Gå til sidens hovedinnhold

Hodeløs oralsex sjokkerer

Den nye filmen til Quentin Tarantino og Robert Rodriguez får sensurvesenet i USA til å gripe etter saksen.

(SIDE2:) Den nyskapende og kreative duoen har gått sammen om å lage «Grindhouse», en hyllest til kinoene som var kjent for å sende vegg til vegg med ultravoldelige filmer spekket med sex, blod og gørr. Kinoene ble kalt «grindhouse».

Klikk her for å se traileren på You Tube

Drøye «trailere»
Filmen er to separate fortellinger, én av Tarantino og én av Rodriguez, med en kort pause mellom historiene. I pausen vises fiktive trailere, som ifølge New York Post kommer til å utløse overtid i det amerikanske sensurvesenet.

I «traileren» til filmen «Werewolf Women of The SS», for øvrig regissert av rockeren Rob Zombie, blir en vakker toppløs kvinne bundet til et bord, mens onde naziforskere tapper blod av henne og brennmerker henne med et glødende hakekors.

Traileren viser også en konsentrasjonsleir fra krigen, hvor alle damene er toppløse.

Kutter hodet under sexakten
I en annen trailer blir en en småby rammet av en gal mann, som med en stor kniv dreper alle han kommer over. I én scene utfører en ung kvinne oralsex på sin kjæreste, men oppdager at hodet hans er kappet av i akten når hun strekker seg opp for å stryke ham over håret.

For amerikanerne er det kanskje nakenheten som er mest rystenede - som cheerleader-fristerinnen som gjør splitthopp på trampoline, i miniskjørt og uten truse. Hvor mye vold og sex som når frem til kinogjengerne i USA er usikkert, men kilder i filmstudioet sier til NY Post at «noen scener nok må kuttes bort».

I rollene finner vi skuespillere som Kurt Russell, Rose McGowan og Rosario Dawson. «Grindhouse» skal etter planen komme på kino i USA i april.

Klikk her for å se traileren på You Tube