Gå til sidens hovedinnhold

Holder NRK-jobb hemmelig

Jasmin Aasland kjent fra suksess serien «Borettslaget» dukker opp forkledd på TV 2, samtidig som hun skal i gang med et hemmelig prosjekt hos NRK.

(SIDE2): Det er mye som skjer for Jasmin Aasland om dagen. Hun har fått ny jobb i NRK og fra mandag 21. februar dukker hun opp i programmet «Kjendisjakten» på TV2. Jasmin blir å se i tre forskjellige karakterer på «Kjendisjakten» hvor hun skal gi seerne hint om hvilke kjendiser de skal frem til i seeroppgavene.

- Morsom utfordring
Jasmin skal blant annet være en fin dame fra Bergen, en kvinnelig byggningsarbeider fra Lunde og en veterinær fra Molde. Vrien på seeroppgavene skal vare i en uke, men blir det en suksess, håper Jasmin på flere opptak.

- Jeg ble spurt og så på oppgaven som en morsom utfordring. Er det noe som seerne liker, så håper jeg vi lager flere innslag, sier hun til side2.no

Se Kjendisjakten på web-tv (abonnement)

NRK er storebror
Jasmin skal også i gang med en ny jobb for NRK allerede nå i mars. Hva det er, kan hun ikke røpe, men hun gleder seg veldig til jobben og tror hun vil være å se på skjermen til høsten en gang.

- Jeg er veldig glad for å gå til NRK, jeg liker veldig godt å være på TV 2 også, jeg, men NRK er liksom «storebror», så jeg er veldig glad for å få muligheten til å være der, sier hun til side2.no.

Jasmin er kjent fra serien «Borettslaget» på NRK, og hun ble sist sett da hun lurte kjendiser i programmet «Ushi» på TVNorge.

Fra mandag 21. februar til og med fredag 25. februar ser du Jasmin Aasland på «Kjendisjakten» på TV 2 kl. 09.40

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken