Gå til sidens hovedinnhold

Hollys nye bok forteller om livet på innsiden av Playboy-huset

Bak fasaden ligger det et hav av manipulasjon og intriger.

(SIDE2): Hugh Hefners kjæreste, og stjerne i realityserien «The Girls next door», Holly Madison, slipper i morgen en bok som forteller om livet bak lukkede dører i Playboy-huset.

Boka har fått tittelen «In the rabbit hole: Curious Adventures and Cautionary Tales og a Former Playboy Bunny», og maler ikke et pent bilde av livet bak de fire Playboy-veggene.

Narkotika og orgier

I boka finner vi historier om seksuelle orgier, dop, og en haug av søppel og hundetiss innendørs. Holly forteller også at Hugh Hefner skal ha funnet glede i å få de forskjellige Playboy-jentene til å krangle med hverandre, melder Cosmopolitan.

- Livet mitt i Playboy-huset kan egentlig beskrives som en rutine av strenge regler, manipulasjon, og krangling med ambisiøse og falske jenter, skriver Holly i boka.

Hun nevner ingen navn, men har ikke snakket med Playboy-kollega Kendra Wilkinson på flere år, og har ved flere anledninger omtalt henne som «den falskeste jenta jeg noensinne har møtt».

Dårlig sex

Det ser imidlertid ut til at de tidligere Playboy-jentene er enige om én ting: sexen med Hugh Hefner var ikke bra.

Da Holly Madison først kom til huset, var det ei jente som het Tina som var Hefners hovedkjæreste. En rolle Holly selv tok over i 2002.

Kendra Wilkinson avslørte allerede i 2014, fem år etter at hun flyttet ut av huset, at hun var nødt til å drikke seg full, eller ty til dop, de nettene hun sov sammen med Playboy-kongen.

- Etter ett minutt rullet jeg vekk og vi var ferdige. Det som var som en jobb, det var ikke som om jeg likte å ha sex med ham, fortalte Kendra den gang.

Vrir på sannheten

Til tross for at Holly Madison selv har fortalt at alt i boka er sanne historier, mener Hugh Hefner at den tidligere modellen nå vrir på sannheten for å tjene mer penger.

- Mange av mine forhold har vært lykkelige, og flere av mine tidligere kjærester er fremdeles venner med meg i dag. Dessverre er det andre som har valgt å endre på historien, i et forsøk på å holde seg i rampelyset, sier Playboy-kongen til US Weekly.

Kanskje blir du nødt til å lese biografien, og dømme på egenhånd?

Boka kan kjøpes 23. juni

Kommentarer til denne saken