Gå til sidens hovedinnhold

- Nok en smakløs komedie

Jennifer Aniston er ikke like elsket av alle.

(SIDE2): Hun er muligens en av Hollywoods yndlinger, men ikke alle har helt sansen for Jennifer Aniston (41) - eller hvordan hun har blitt en stjerne.

I et radiointervju beskrev nemlig hennes britiske skuespiller-kollega og Madonnaven, Rupert Everett (51), Aniston som smakløs og dårlig - og mener hun har en så strålende karriere kun fordi hun er utvalgt av Hollywoods mektige, ikke fordi hun har talent som skuespiller.

- Smakløs
- Du finner en haug kvinner og menn i denne industrien som er utsett som passende av de som bestemmer - og de (maktfolka, red.anm.) støtter sine utvalgte i ganske lang tid, sier Everett, før han bruker Aniston, som har spilt hovedroller i både The Bounty Hunter og The Switch, som eksempel.

- Noe vil gå galt, som at Jennifer Aniston har for mange flopper på rad, men hun er fremdeles medlem av den klubben. Som en stjerne som dannes i universet, så vil ting svirre rundt henne og det vil manifistere seg i nok en smakløs romantisk komedie.

Aniston er ikke den eneste som får passet påskrevet av Everett - også Colin Firth, kjent fra blant annet Mamma Mia og Bridget Jones, har gjort en elendig innsats ifølge 51-åringen.

- Colin Firth var ikke noe god over hode i Mamma Mia! Jeg trodde det skulle ta livet av karrieren hans.

Homofobe
Everett var invitert til radioprogrammet for å diskutere hollywood og homofobi. Everett selv sto frem som homofil på slutten av 80-tallet, og mener selv det å stå frem ødela hans egen karriere.

- Hollywood er en ekstremt konservativ verden, som forestiller å være en liberal verden, sier Everett, som sier at han etter å ha stått frem ikke fikk en rolle i Hollywood på ti år, og derfor dro til Europa.

Hva Jen selv mener om Ruperts ytringer, er ikke godt å si - hun befinner seg for tiden på ferie i Mexico sammen med tidligere Friends-kollega Courtney Cox.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Kommentarer til denne saken