Gå til sidens hovedinnhold

Hollywoods heteste kløft

Hun er tydelig stolt av sine to fordeler, og viser dem frem så ofte hun kan.

(Side2:) Det er ingen i Hollywood som har så dype utringninger som den dansk-amerikanske Scarlett Johansson. Hennes kjoler viser stort sett mer enn de fleste kunne ha drømt om, og hun gjør det gang på gang. Nå senest under Louis Vuittons visning i Paris søndag.

Se bildene fra Paris her

Mest sexy i verden
I 2006 ble hun kåret til den mest sexy personen i verden av Esquire Magazine. Dermed skulle det ikke være noe i veien med selvtilliten, og det er kanskje ikke så rart hun viser frem kroppen sin?

I bunnen av saken får du flere bilder av Scarlett som viser seg frem.

Hektisk år
Hun ble født i 1984 i New York City, og fikk sitt gjennombrudd i 1998 i fimen «Hesteviskeren». Senere har hun mottatt gode kritikker for sine roller i «Ghost World», «Lost in Translation» og «Girl with a Pearl Earring».

Scarlett har også vært politisk aktiv, og var med i John Kerrys kampanje for å bli president, i tillegg til Bonos kamp mot fattigdom.

For øyeblikket er hun aktuell i filmene «The Black Dahlie» og «The Prestige», mens hun i 2007 kommer med filmene «The Nanny Diaries» (mot blant annet Paul Giamatti), «The Other Boleyn Girl» (mot Natalie Portman og Eric Bana) og «Napoleon and Betsy». I 2008 vil hun spille «Mary, Queen of Scots» i tillegg til å være actionhelt i filmen «Amazon».

Reklame

Quiz: Hva heter Mummitrollet på originalspråket?