Gå til sidens hovedinnhold

Hollywoods store skrekk

Nå får «Dronningen av alle medier» sitt eget TV-show.

(SIDE2): Det var under en opptreden på det populære TV-Showet «The View» at Mario Armando Lavandeira Jr. (29) aka. «Perez Hilton» kunne fortelle at han får sitt eget show på VH1.

Skremmer kjendiser
Lavandeira startet å blogge om kjendiser i 2005, og ble rask kjent for å være den ultimale kilden for sladder om kjendisene i Hollywood. 29-åringen har ingen sperrer på hva han legger ut, og er blitt særlig kritisert for å mobbe kjendisbarn.

Og når man skulle tro at kjendisene ikke leser eller bryr seg om hva sladrepressen mener og skriver, får Perez Hilton personlig telefoner fra blant annet Avril Lavigne som ber om at han må slutte å mobbe henne.

«You just make it so easy sometimes. And she does make it easy. Too easy», skrev Perez til Lavigne på hjemmesiden sin.

Søksmål
Lavandeira har i den senere tiden blitt et brenn-hett navn i Hollywood takket være flere skandaler i forbindelse med sin kjendisblogging. Han skal flere ganger ha blitt anmeldt og saksøkt for brudd på bilderettigheter, men han har hittil nekter å føye seg. Bloggen hans har også blitt kastet ut fra nettservere, men etter noen serverbytter har de forstått at det er lite de kan gjøre med skandalebloggen.

Ler mer: Kjendisblogger vs. paparazzi

I forbindelse med Britney Spears' mye omtalte hodebarbering hadde Perezhilton.com ( Side2 er ikke ansvarlig for innhold på andre nettsteder) over 4,75 millioner unike besøkende på et døgn.

Nevnte Side 2
I juni ble faktisk Side2 nevnt på kjendisbloggen i forbindelse med Justins krasse uttalelser til Side2s fotograf under sitt Oslobesøk. Les hva Justin sa til vår fotograf her

Se bilder av «Perez Hilton» under.

GRATIS OPPSETT: Les Nettavisen/Side2/NA24 på mobil:

Reklame

United-legenden håper Solskjær henter Haaland til Old Trafford