Gå til sidens hovedinnhold

Dette sier TV-seriene om deg

Er du Sherlock-fan? Downton Abbey eller Homeland? Da er du sannsynligvis opptatt av dette. Les hva her.

(SIDE2): Du trenger ikke bare være opptatt av romantikk for å like «Downton Abbey» (selv om det sikkert hjelper). The Daily Mail har satt sammen en liste over hvem som ser hva av de nye hotteste TV-seriene.

DOWNTON ABBEY

Seerskare : Mest kvinner. Ikke bare handler dette mye om mellommenneskelige forhold. Det handler også om stilige klær.

SE MER: Downton Abbey-jentene må bruke originalt undertøy

Det er ikke helt stuerent for en mann å innrømme at han har sittet klistret til TV-skjermen søndagskveldene. Mange sier de ser serien fordi kjæresten vil se på.

LES MER: Downton-stjerne angrer ikke
Reddet det virkelige Downton Abbey

SJEKK OGSÅ UT: Downton Abbey i narkorus

SHERLOCK

Seerskare: Både kvinner og menn. Er du mann, er du sannsynligvis over kanten opptatt av enten Sir Arthur Conan Doyle eller teknologi. Storforbrukere av Facebook og Twitter hører hjemme her. BBC har funnet ut at serien traff både yngre og eldre seere og salget av Sherlock Holmes i bokform fikk et kraftig oppsving.

Benedict Cumberbatch og Martin Freeman som henholdsvis Sherlock og Watson, appellerer til begge kjønn.

LES MER: De mest sexy mennene

MAD MEN

Seerskare: Både menn og kvinner. Serien appellerer til kvinner som liker stilige menn og 50-talls stil, og menn som gjør det samme. Fansen er på mange måter nostalgikere som ønsker seg tilbake til et liv der menn drakk whiskey på kontoret og kledte seg i frakk og hatt. Folk med sans for design liker «Mad Men».

SE OGSÅ: Se, så like
Så mye tjente de før

HOMELAND

Seerskare: De som liker konspirasjonsteorier. De som ser «Homeland» har sannsynligvis også et forhold til «24» og «The Wire». Lett overvekt av menn. Individualister.

LES OGSÅ: «Homeland» sopte inn Emmy-priser

GAME OF THRONES

Seerskare: Stor overvekt av fantasyglade gutter og menn ser denne serien som handler om herren over Winterfell, Sean Bean, som ender opp midt i kampen om kongetronen. Serien har fått mye oppmerksomhet for sine grafiske sexscener som slår «True Blood».

LES OGSÅ: Hvordan ser de ut i virkeligheten?

Reklame

Meningsmålinger: - I enkelte tilfeller er det ren manipulering