Gå til sidens hovedinnhold

- Har aldri benektet jeg er homo

Skuespilleren avviser ikke ryktet om sin egen legning.

(SIDE2):Rykter om at skuespiller Matt Damon er homofil har versert i Hollywood helt siden han og bestekompis, Ben Affleck, slo igjennom med filmen «Good Will Hunting» i 1997.

Mange i sladrepressen spekulerte i at de to kunne være mer enn bare gode kamerater.

Damon har selv aldri benektet ryktet, og i et intervju med herremagasinet Playboy avslører han nå hvorfor.

- Jeg har aldri avvist disse ryktene, fordi jeg ikke ønsker å fornærme mine homofile venner - som om det å være homo var en jævla sykdom. Det satte meg i en merkelig situasjon. Hele den greie var bare motbydelig, sier han ifølge danske Ekstra Bladet.

- Glad ting er mer åpent

Amerikanske Inquisitr omtaler også intervjuet, og ifølge dem er «Jason Bourne»-skuespilleren glad for at de fleste i og utenfor skuespillerbransjen ikke bryr seg om legning.

- Når folk som Anderson Cooper og Ellen DeGeneres kan komme ut av skapet på en så vakker og sterk måte, da er den en stor greie da det viser seg at ingen bryr seg om hva slags legning de har, mener skuespilleren.

Matt Damon blir snart å se i filmen «Behind the Candelabra» der han spiller mot Michael Douglas. Filmen handler om den homofile Las Vegas-underholderen Liberace, spilt av Douglas. Selv har Damon rollen som Liberaces elsker, Scott Thorson.

Selv mener muskelbunten at ryktene om hans legning aldri har påvirket karrieren hans og han har ingen betenkeligheter med å kysse Michael Douglas i den kommende filmen.

- Michael var en vidunderlig kysser, sier skuespilleren.

På privaten er Damon godt gift med Luciana Barroso. Paret har tre barn sammen. Barroso har også en datter fra et tidligere forhold.

Kommentarer til denne saken