Gå til sidens hovedinnhold

Homsepatruljen øker menns handlelyst

De fem stilsikre homofile mennene som endevender heteroseksuelle menns hverdag er i ferd med å endre menns handlemønster.

Serien "Queer Eye For The Straight Guy" som vi her hjemme kjenner som ”Homsepatruljen” har vært en stor suksess i USA. Homsepatruljen består av en interiørdesigner, en moteekspert, en kokk, en skjønnhetsguru og en ekspert på hip musikk og populærkultur

Bedre drag på damene
The Fab Five som de kaller seg hjelper heteroseksuelle menn med å tilegne seg en bedre stil, noe som i sin tur gjør at de føler seg mer vellykket og får bedre draget på damene.

Nå viser en ny amerikansk undersøkelse at heterofile menn som følger med på serien også endrer sin livsstil etter at de har sett The Fab Five i aksjon. Menn er ifølge undersøkelsen fem ganger mer lysten på å handle enn kvinner dagen etter at en ny episode av ” Homsepatruljen” var vist på TV, melder Wireless Flash.

Hårprodukter og undertøy
I tillegg opplyste 49 prosent av disse mennene at de gikk ut og handlet sammen med en kompis etter at de hadde sett ”Homsepatruljen” guide en heterofil mann frem til en ny og mer stilsikker hverdag.

Blant de nyfrelste mennene var det hårprodukter som var mest populære når de skulle ut og handle. I tillegg viste det seg at etter at de var påvirket av The Fab Five var det tre ganger mer sannsynlig at de kjøpte møbler i stedet for elektroniske duppedingser. I tillegg meldes det om at salget av undertøy har eksplodert etter at serien begynte å gå på TV.

I lenkeboksen oppe til høyre kan du se et klipp fra serien.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året