Gå til sidens hovedinnhold

Hør Siennas russelåt

Sienna Gurevitsch Nilsen alias Sigrid Bonde Tusvik planlegger å erobre russen med sin sexfikserte russelåt. Hør den her.

(SIDE2:) Med en låtfraase som «I will lick you lollicock to paradise», er det vel liten tvil om hva Sienna Gurevitsch Nilsen planlegger å gjøre russetida til sin i år.

Tusviks kvinne
Komikeren Sigrid Bonde Tusvik som står bak Sienna-figuren, Norges og NRK P3s nye sladderdronning.

Fra før av har hun kastet klærne - og i ekte babestil har hun selvfølgelig også funnet veien inn til platestudioet der hun har sørget for det hun selv mener er årets russelåt.

Målet med Sienna Gurevitsch Nilsen-figuren er å ta den helt ut og levere satire som treffer. Det har allerede brakt «Coming Up» i vanskeligheter, sist da de viste det omtalte Rune Rudberg-bildet som sirkulerte på nett for en tid tilbake og hadde manipulert inn kulturminister Trond Giske og Pia Tjeltas ansikter inn i det sladdede bildet.

- Skal sette ting på spissen
Barbara Jahn, som er redaksjonssjef i NRK Ung, sier at det er meningen at Sienna-figuren skal være satt på spissen. Hun har tidligere også uttalt at hun tror kjendiser vil skjønne hva som er tull siden NRK Ung finner på alle kjendisnyhetene sine selv.

Men russelåta er noe Sienna har gjort helt for seg selv.

Til tross for den noe vovede teksten, forsikrer Sienna til nrk.no;

- Det var sinnssykt fantastisk, jeg visste ikke at jeg var skjemepegod til å synge. Men jeg og Knut lå ikke sammen, selv om det høres sånn ut på låta.

Du kan høre låten her på nrk.no

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene