Gå til sidens hovedinnhold

Høstens lekreste pc-veske

Nå får jentene en egen veske for bærbare datamaskiner.

Menn har lenge kunne velge og vrake i bærevesker til datamaskiner. Varianter i forskjellig form, farge, bæresystem, størrelse og prisklasse florerer på markedet. Motebevisste jenter har ikke hatt de helt samme valgmulighetene.

Nå lanserer HP en stilig veske som ved første øyekast slett ikke røper hvilket bruksområde den egentlig er tiltenkt. Veska er riktignok noe større enn de minste, mest snertne håndveskene, men til gjengjeld rommer den en bærbar datamaskin uten problem.

Moteriktig
Den stilige pc-vesken er i skinn og er ifølge HP designet for kvalitets- og motebevisste kvinner. Det er imidlertid ikke alle som kan kjøpe den nye veska.

- Vesken har plass til pc-er opp til 14,1 tommers widescreen-skjerm, sier markedskoordinator i HP Ingerid Axelsen til Nettavisen.

Dermed er det bare de som både er bevisste på størrelse og mote som får

Polstret
Til tross for at veska ser ut som en hvilken som helst annen veske, har den et eget polstret rom for pc-en. Dermed har du beskyttelse mot både riper og støt. Skal du ha med deg andre ting i veska er det selvsagt nok av lommer og rom inne i vesken.

Selv sminkeveske har HPs nye bæreveske fått. Den uttakbare lærtasken har ifølge HP plass til både sminke og alt annet nødvendig tilbehør.

- Vi lever i et samfunn hvor det å se bra ut er viktig. Med HP Eksklusiv skinnveske for bærbare PC-er kan man transportere sin PC på en sikker måte og samtidig se bra ut, sier Axelsen.

Vesken kommer i sort eller rød og har en veiledende pris på 1098 kroner.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen