Gå til sidens hovedinnhold

Gjør et hyttekupp i høstferien

Du kan fortsatt leie en hytte på fjellet for noen få hundrelapper.

Om høstferien kom litt brått på i år, er det ingen grunn til panikk.

Høstferien starter mandag flere steder i landet, som betyr avreise for mange allerede i dag.

Mer det fortsatt mulig å leie en hytte uten å tømme lommeboka.

3500 ledige hytter
- Høstferien er ikke høysesong i like stor grad som for eksempel påskeferien. Det betyr at det ikke trenger å være så dyrt å leie hytte. Prisene varierer, alt ettersom hva slags krav du har til standard og beliggenhet, men man kan finne døgnpriser på bare noen hundrelapper, sier Terje Berge, kommersiell direktør i FINN reise, til Nettavisen NA24.

I skrivende stund er det i underkant av 3.500 ledige fritidsboliger på finn.no. Det er fortsatt ledige hytter på blant annet populære fjellområder som Hemsedal, Geilo, Trysil og Norefjell.

Under hundre kroner natta
Du kommer for eksempel unna med under hundrelappen per natt per person hvis du booker en leilighet på fritidssenteret Hallingdal Alpin og Sportssenter. Det er fem sengeplasser, og det koster 3400 kroner for hele ferieuka.

Det koster også hundre kroner natta per person for å leie et stabbur med sju sengeplasser i Heimvegli Hyttegrend i Rauland.

Rabatterte aktiviteter
Det er ikke bare leieprisene som er vennlig for lommeboka. Berge tipser også om at det er en rekke høstferietilbud i populære hytteområder.

- Hemsedal er ett eksempel. Her er det en rekke høstferietilbud, som elvesnorkling, hundegårdsbesøk og oktoberfest, i tillegg til mer tradisjonelle aktiviteter som sykkeltur, fotball og fjellvandring.

Mest lest på Nettavisen:

Kommentarer til denne saken