(SIDE2): Bik Bok sin høstkolleksjon har fått navnet «The Graduate».

«The Graduate» er en stil som gir en preppy girl look, mixet med attitude. Stilen gir assosiasjoner til Leighton Meesters rollekarakter i «Gossip Girl», Blair Waldorf - og det er også i New York moteserien er fotografert.

Tenk mykt strikkede gensere, gulldetaljer, plisserte kjoler og søte accessoarer i nyanser som vinrød, svart, hvit og sennnepsfarget.

Det er bloggeren Maria Rogersdotter, som jobber på Bik Boks hovedkontor i Oslo, som fotograferte moteserien..

4399

Hennes & Mauritz
Bukser med høyt liv og vide ben, skjørt med grafiske mønster, capes og haremsbuksene følger med videre fra tidligere trender - men renovert i nye farger. Mørkelilla, mørkerød og rustfarge er blant fargene i H&Ms høskolleksjon. Lange løse silhuetter, med klassiske kampelfargedekåper med mønstrete kjoler, eller vide bukser, gir denne retro stilen en moderne tvist. For deg som er glad i mønster finnes det både tweed, blomster, paisley og ruter. Nøkkelplaggene er klassiske kåper og parkaser, juksepels, midi skjørt, bluser, ponchoer og grovt strikk.

Minimalismen blir enda enklere – presise snitt og ingen detaljer. Budoar-inspirerte stoffer som silke, tynn silkekrepp og silkesateng er kunstferdig klippet, drapert og gjort til jakker og kjoler i 1920-stil.

Til høsten har H&M også inngått ett designsamarbeid med et av verdens mest legendariske motevaremerker, Versace. Den eksklusive kolleksjonen er designet av kreativ leder Donatella Versace og er et tilbakeblikk på varemerkets levende arv, med skinn, trykk, farger og frodighet – i eksklusive materialer til rimelige H&M-priser.

H&M Høst/Vinter 2011:

HTML EMBED

Lindex
Til høsten vil Lindex se deg i jakker og kåper med bels, bohemaktige blomsterkjoler og navajo-inspirerte ponchoer og lærvesker med frynser. Knæsjfarger har vært en av sommerens store trender. Til høsten er det også mye farger i motebildet, men noen av fargene er dempet, og paletten går mer mot jordtoner. Likevel er det noen knallfarger som får slippe inn, for eksempel enkelte plagg i blått og rosa. Tradisjonsstrikk i varme farger og leggvarmere passer godt til kjøligere tider. 70-tallstrenden fortsetter.

4398

Vero Moda
Vero Modas høstmote ønsker å representere global glamour, feminitet og «cool» med sin nye kolleksjon.

Vero Modas høstkolleksjon en en miks av forskjellige kulturer. Folklore broderier, kinesiske blomstersymbol, Russland-inspirerte trykk og ballongermede bluser kommer sammen i en eklektisk miks. 70-tallet er også representert i kolleksjonen med highwaist skjørt, opprevne jeans og blyantskjørt. Designerne har latt seg inspirere av amerikansk hip-hip, klassisk rock n` roll, Peru, meksikanske og indianske print. Resultater er ponchoer, frynser, semsket skinn, jordtoner med innslag av rød mahogny, strikkejakker og rutete skjorter.

4400

Vila
VIla fokuserer denne sesongen på colour blocking, slangeskinns print, og fargerike tribaler. Det ligger også en snev av western over kolleksjonen i fargerike høstfarger. De har også latt seg inspirere av ørkenen, stormer og fjell. 50- tallet, brente farger (orange jam, rusty, red wine), cordfløyel, midi skjørt, ruter, tweed, maskulint snitt, og store ytterjakker med pelskrager er også med.

LES MER:Nå kommer paljettene

4292

Kappahl
Høstens hos Kappahl innledes med sterke farger som blått, rødt og gult i plagg med løst snitt. Maxikjolene er fortsatt aktuelle, men også plisjeskjørt blir aktuelt etter sommeren. For en rett look anbefales tilbehør i konjakkfarget skinn og en jakke i pelsimitasjon. Moteansvarlig for kjeden Annelie Lindwall, har tro på poncho og fuskpelsen til høsten.

Feminine materialer som chiffon og jersey blandes med tyngre tekstiler som pels og strikk for den moderne følelsen.

LES MER:- Ponchoer i bøtter og spann!

4397