Gå til sidens hovedinnhold

Her er høstens trender

Klar for en moteriktig høst? Vi gir deg tipsene.

(SIDE2): Hva er det mest trendy akkurat nå, og kan jeg finne fram noen av fjorårets favoritter? Bli oppdatert på høstens «må ha» her.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Knallrosa/knallgrønt
Sett hos Louis Vuitton og Dolce & Gabbana

I høst kan du freshe opp antrekket ditt med innslag av knallrosa og knallgrønt. Knallfargene gjør seg best på tilbehør som sko, vesker og skjerf.

Bikerjakka
Sett hos Dries van Noten, Gucci, Stella McCartney og Baby Phat

Skal du skaffe deg ett nytt plagg i år bør det være en bikerjakke. Den kule skinnjakken kan brukes til kjoler så vel som til jeans, og putt på et par støvletter som går over knærne blir du riktig kul.

Skinn
Sett hos Dries van Noten, Prada, Gucci, Lanvin og Stella McCartney

Skinn er det mest riktige i år, uansett om det er på jakken, skoene, støvlettene eller veska. Skinn i sort er mest populært denne sesongen.

Dressjakka
Sett hos Diesel, Stella McCartney og Calvin Klein

Dressjakka holder seg fortsatt varm i motebildet, men nå kan den godt være større og mer figurløs enn tidligere. Legg spesielt merke til de store herrejakkene som går igjen hos Stella Mccartney.

Gjennomsiktig/transparent
Sett hos Chloe, Miuccia Prada for Miu Miu, Lanvin og Stella McCartney

Er du riktig vågal tar du på deg en sort bh og en gjennomsiktig topp under den kule skinnjakka. Transparente topper er i vinden som aldri før, men vi anbefaler å sette på deg en bh eller singlet under som ikke er gjennomsiktig, så lenge du ikke oppholder deg på catwalken.

Lange støvletter
Sett hos Chloe, Prada, Marc Jacobs, Gucci og Stella McCartney

Nå skal støvlettene gå helt til over knærne. Bruk kjoler, tights eller jeans til de lange støvlettene.

Paljetter
Sett hos Phillip Lim

Paljetter har vært «in» noen sesonger nå, men vil trolig komme sterkt i høst. Pynt opp et ellers mørkt og sort antrekk i en paljettbelagt topp eller vest, gjerne i samme farge. Dette hever antrekket, og gir en rocka look.

Rysjer/fall
Sett hos Louis Vuitton og Badgley Mischka

Kjoler, skjørt og topper kan gjerne ha et lag på lageffekt denne sesongen. Legg merke til Badgley Mischkas svarte kjole, i rysjer lag på lag. Vi tipper en av de store stjernene kommer til å dukke opp i denne kjolen på en rød løper i høst.

Ankelboots med nagler
Sett hos Louis Vuitton og Prada

Ankelstøvletter er hot som alltid, og i år skal de gjerne være pyntet med nagler. Det er bare å kaste seg på denne trenden med en gang.

Smale belter
Sett hos Louis Vuitton og Prada

Livet skal være markert også i høst. Putt gjerne på et smalt belte, spesielt dersom du går for litt store og baggy plagg. Innsving i livet gir et feminint uttrykk.

Se bildene fra catwalken her - og la deg inspirere til en trendy høst!

2227

Kommentarer til denne saken