(YEYE): Det er få som kan fornye hele garderoben når høsten kommer, men det er heller ikke nødvendig. Det eneste du trenger er et par nye ting, så virker du helt oppdatert! Få med deg de hotteste tingene her.

Haremsbukser / chinos
Selv om haremsbuksen har vært her en stund, vil både den og broren chinos være perfekt i høst. I alt fra svart til knæsje farger - du må ha et par!

Blomstrete kjoler
Vi så det overalt i sommer, og denne trenden følger oss inn i høstmørket. Den søte blomstermønstrede kjolen blir perfekt høstmote med ankelboots, strømpebukse og skinnjakke over.

Giga-smykker
I høst skal smykkene være store, fulle av stæsj og godt synlige.

Ruter
På kjoler, skjorter, jakker og skjørt - de klassiske rutene er tilbake! Skotskrutede klær er inn som aldri før, og tømmerhoggerskjorter samt oversizede kjoler med dette mønsteret er overalt å se i høst.

Kjolen
En annen ting du burde ha nytt i høst er partykjolen. Enten det er den lille sorte eller en fargesprakende versjon, vil dette være et must-have for alle. Gå ut og finn den perfekte!

Stjerner
Det begynte da Kate Moss feiret bursdagen sin i en nydelig stjernespekket kreasjon fra Chanel, og er fortsatt like gjeldende utover høsten.

Snøre-støvletter
Ingenting er hottere å ha på bena i høst enn sko som tar ti minutter å få på, nemlig snøre-støvletter. Litt som Doctor Martens, bare enda mer damete.

Body
Vi så det i Madonnas video «Hung Up», og det er til daglig å se på babyer: nemlig bodyen. Skeptisk? Vel, du trenger ikke ta den helt ut, bruk den bare som en vanlig overdel til jeans. Utrolig chic!

Blonder
Pradas motevisning var full av lekre blondekjoler, men det trenger ikke bare være på kjolen - tenk overalt! Vil du også kombinere to høsttrender kan du skaffe deg blondestrømper - bedre blir det ikke!

Siste fra Yeye: gå til forsiden!