Gå til sidens hovedinnhold

Se den elegante høstmoten

Høstmoten er allerede kommet i butikkene. Se våre favoritter her!

(SIDE2): Høsten 2011 er motebildet preget av eleganse, med herlig inspirasjon fra 70-tallet. Side2 har funnet sine favoritter, og presenterer herved høstmoten 2011.

STOR BILDESPESIAL LENGER NED!

Fargene
Nå er det varme høstfarger som gjelder, og alle er de inspirert av 70-tallet; kamel, konjakk, burgunder, gresskar, og brun er bare noen av de deilige fargene du kan smykke deg med i høst. Ønsker du også noen lysere innslag kan kremhvitt og edelbensfarger være en fin kontrast til alle jordfargene.

Lyserødt, tomatrødt og rustoransje er en annen hovedfarge vi vil se mye av denne sesongen.

Noen plagg kommer også i høst med mye mønster, og de er sterkt inspirert av den amerikanske western. Det er nå lov til å mikse dette med for eksempel striper. Miks og match er stikkordet for denne sesongen.

Detaljene
Veskene, skoene, smykkene og de store strikkede halsene skal pryde antrekket ditt i høst. Frynser, dusker, perler, broderier og sist men ikke minst, skinndetaljer vil pryde plaggene dine i høst. Spenner i skinn gjør inntog, og da spesielt på det store utvalget av ponchoer.

Materialene
I år som i fjor blir det stort fokus på strikket plagg, både til ham og henne. Og ønsker du deg en riktig oversized strikket kardigan, skal du ikke se bort fra at du finner din favoritt blant herreplaggene i motebutikkene.

Tweed, flanell, skinn og semsket er med på å gjøre høstmoten behagelig og varm. Ett plagg du kanskje ikke kan være uten i kalde høst-Norge er en stor deilig pels, som nå kommer i fuskepelsvarianter i de fleste motebutikkene. Toppene kan gjære være i brokade, mens bukser i kordfløyel igjen blir aktuelt.

Nøkkelplaggene
Høsten er tiden for å kle seg i varme og behagelige plagg, og deriblant finner vi nå fuskpelsen, store strikket kardigan, dressjakker, parkas, åletrange bukser eller bukser med sleng ala 70-tallet, bluser, korte topper til bukser med høyt liv, pologenseren og vesker, sko og belter i brunt skinn. En hatt er det kuleste du kan sette på hodet i høst.

Merkene
Dette er noen merkene og klesbutikkene du bør se opp for i høst, fullstappet av deilige og lune høstplagg til deg; H&M, Lindex, Gina Tricot, Mexx, Pepe Jeans London, Filippa K, Marc O'Polo og MQ.

FÅ ET BREDT UTVALG AV HØSTMOTEN HER:

4482

BLI INSPERT AV ANTREKKENE HER:

4483

Kommentarer til denne saken