Gå til sidens hovedinnhold

Her kan du havne på en snurr

Hotelicopter er hotellet for deg uten flyskrekk.

(LXUS.no) Om tanken på å tilbringe noen timer i lufta fyller deg med angst, er dette neppe noe for deg. Men dersom du elsker å fly, har du snart muligheten til å overnatte i et svevende femstjernershotell.

LES OGSÅ:
Verdens raskeste jetfly
Pynter jagerfly med diamanter
Oljerigg blir luksushotell

Hotelicopter er verdens første flyvende hotell og det største helikopteret noensinne. Det uvanlige overnattingsstedet retter seg spesielt mot adrenalinjunkier, som vil sette pris på å ta av, fly rundt og overnatte i verdens største helikopter.

Høytsvevende luksus

Hotelicopter har 18 luksuriøse gjesterom som skal bidra til å gjøre opplevelsen ekstra unik og minnerik. Hvert rom er lydtett og utstyrt med en deilig, stor dobbeltseng med eksklusivt sengetøy, minibar, kaffemaskin, plasma-TV, trådløst internett, roomservice og alt utstyr du ville forvente å finne i et femstjernershotell på bakken. Hvert rom har selvfølgelig også et delikat bad med alle fasiliteter.

Det flyvende hotellet har også et eget spa-anlegg, hvor gjestene kan nyte behandlinger, boblebad eller yogatimer. Ombord finnes også et spillrom, te-hage, barnepass og lekeplass for barn.

Hotelicopter skal etter planen ta sin jomfrutur til sommeren, og på hotellets nettsider garanteres det at de ansatte har sikkerhet som førsteprioritet.

Trodde du på dette? Det gjorde vi i LXUS også, men vi ble visst lurt. Så aprilsnarr til deg - og til oss!

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken