HTML EMBED

5 romantiske hoteller

Ashford Castle, Irland

Slottsromantikk
På den grønne øyas vestkyst ligger dette overveldende eventyrslottet som ble påbegynt så tidlig som 1228, og drøyt 700 år senere omgjort til hotell. Dronning Mary, Oscar Wilde, John Wayne og Brad Pitt er noen få av utallige kjente gjester i det som etter diverse renoveringer og utvidelser i dag er et gjennomført luksushotell i verdensklasse. Skulle du ønske å feire bryllup her, har hotellet to kirker på egen eiendom, men et romantisk helgeopphold er heller ikke å forakte.
www.ashford.ie

PUBRUNDE I DUBLIN

Hotel degli Orafi, Firenze

Rommet med utsikten
Dette er hotellet der Lucy Honeychurch og hennes kusine ber om «A Room with a View» i filmen med samme navn fra 1985. Om du vil overraske din kjære med selve rommet den berømte utsikten over elva Arno og Ponte Vecchio er filmet fra, bør det selvsagt bestilles i god tid. Da bør du samtidig passe på å bestille hotellets romantisk pakke for nettopp dette rommet, med to netter, musserende vin, fruktkurv og en liten overraskelse.
www.hoteldegliorafi.it

TOSCANA VS PROVENCE

Mykonos Grand Hotel Resort, Mykonos

Gudommelig utsikt
Dette vesle luksushotellet har en beliggenhet og en havutsikt som får øyne og hjerter til å smelte. Hotellet ligger på Mykonos, rett overfor den hellige øya Delos der blant annet tvillinggudene Apollo og Artemis skal ha blitt født. Hotellstranden er den der Shirley Valentine i filmen ved samme navn fant ny mening i tilværelsen, og om dere vil får dere servert middagen her nede mens solnedgangen sprer sine flammer over hav og himmel.
www.mykonosgrand.gr

DET VIRKELIGE HELLAS

Juvet landskapshotell, Norge

Der ingen skulle tru
Dette unike, norske hotellet består av syv frittstående rom omgitt av trolsk bjørkeskog, med panoramautsikt mot fjell, daler og ville elvestryk. Britiske The Times kåret hotellet til verdens hotteste for et par år siden, og beskriver det som hentet ut av en James Bond-film. Her hvor lakseelva Valldøla bruser fram mellom det fem meter brede og 25 meter høye Gudbrandsjuvet, kan dere nyte omgivelsene til en villmarkstur, men med komforten til et luksuriøst boutique-hotell.
www.juvet.com

KULINARISK REISE I NORGE

Singita Boulders Lodge, Sør-Afrika

Luksussafari
Det er ikke så aller verst å våkne i din kjæres armer til eksotiske dyrelyder og utsikt over savanner der de fem store vanker. De fem safarilodgene til Signita Game Reserves er blant de mest luksuriøse i Afrika, og du finner dem vest i den kjente Krugerparken. Her bor du så tett på vill natur som du kan komme, samtidig som du nyter service og fasiliteter av ypperste klasse.
www.singita.com

IKKE HELT AFRIKA