Gå til sidens hovedinnhold

Her bor nerdene

Er du over gjenomsnittet glad i dingser bør du dra hit.

(BIIPMAG): Hotels.com har plukket ut verdens heteste hoteller for dingse-entusiaster.

Leter du etter et sted for å få ut din indre geek? Har du behov for et avbrekk hvor man kan utfolde seg i teknologiske rariteter og dingser? Her er hotellene som tilbyr mer enn en telefon ved sengen:

Nine Zero Hotel, Boston
Dette luksuriøse hotellet er en favoritt hos mange reisene. Colud 9 suiten har irisidentifikasjon, noe som betyr at du kun trenger å se mot døren og den vil lese øyeeplet ditt og lukke deg inn. Et standard rom har finesser som telefon konferanser, gratis høyhastighet internett og det beste og nyeste innen lyd og TV. Møblementet er spesial designet og til salgs.

Le Meridian Cyberport, Hong Kong
Le Meridian ligger i Hong Kongs it-mekka og teknologihovedstad, Cyberport. Dette hotell bugner av luksuriøse og moderne løsninger. Det har alt som en virkelig geek kan ønske seg, fra flatskjerm og WiFi, til trådløse telefoner som kan brukes over alt i hele bygget uavhengig om du jogger på treningssenteret eller ligger ved bassenget.

Faena Hotel + Universe, Buenos Aires
Dette moderne hotellet har fått flere priser for design og oser tekno-geek. Hele området har trådløs tilkobling slik at gjestene til enhver tid kan være tilgjengelige. Det er også mulig med webseminarer for dem som er på jobbreise. Rommene har all det beste og mest avanserte utstyret innen lyd og bilde.

Wynn, Las Vegas
Wynn hotell er himmelen for alle som liker små ting. Alle rom har HD TV med on-demand HD filmer og alt som kan gjøres eklektisk. Du trenger ikke engang å gå ut av sengen for å trekke for gardinene. Hele telefonsystemet er på Voice over Internettprotokoll. VOIP er overføring av lyd (stemme) trafikk på IP-baserte nettverk. Hotellet har også «red card service» som betyr at rom nøkkelen kan brukes til alt du foretar deg på hotellet fra shopping til reservasjoner.

SISTE FRA biipMag:
Dataspill blir lekser
- Spurte Steven Spielberg om råd
Høstens vågale trend
Brad Pitt med babybok
Disse ruler New York

GÅ TIL FORSIDEN HER

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken