Gå til sidens hovedinnhold

De 10 hotteste kjendisene

Nok om Posh og Becks - hvem er det vi unge vil se mer til? Vi har sortert ut ti av de mest populære kjendisene akkurat nå.

Her er en smakebit av de hotteste stjernenskuddene akkurat nå:

Zac Efron

Hvem kan vel motstå Zac Efron’s blå øyne og utrolige sjarm? Kjekkasen er bare 19 år gammel, og har du ikke fått med deg rollen hans i «High School Musical», har du virkelig gått glipp av noe. Han er også å se i nyinnspillingen av den gamle musikalen Hairspray, der han spiller sjarmøren Link. Heldigvis for oss jenter ble tenåringsidolet nylig singel etter bruddet med kollega Vanessa Hudgens. Selv om de utgjorde et søtt par, ble nakenbildene av Vanessa som florerte på nettet for en tid tilbake i overkant mye for Zac.

Emma Watson

Mange kunne vel også tenke seg å være Emma Watson, den heldige jenta som spiller Hermine i Harry Potter. Hun er bare 17 år gammel, og fikk rollen da hun var 11. Hun er flink på skolen og har samtidig blitt et stilikon for mange. Slike kjendiser vil vi ha!

Adrian Grenier

Adrian Grenier er en annen hunk som får plass på listen. Hvem kan vel ikke like de søte krøllene og det sjarmerende smilet? Du har sett han i TV-serien «Entourage», og kanskje også i filmen «The Devil Wears Prada». Dette er nok drømmetypen for mange unge. Til neste år får vi heldigvis se mer til ham - Adrian kommer til en kino nær deg etter nyttår en gang.

Cameron Diaz

Når man kommer litt opp i årene kan vel Cameron Diaz sies å være et godt forbilde. Damen fylte nylig 35 år, men ser ut som om hun er 10 år yngre! Vi har vel alle sett henne i en av de mange filmene hun har medvirket i som eksempelvis «Ace Ventura», «The Holiday», «In Her Shoes» og «Charlie’s Angels», for å nevne noen.

Justin Timberlake

Og da passer det vel å følge opp med Justin Timberlake på listen. Ja, Justin er fortsatt populær! Med både stemmen og dansefoten på plass er det lett å se at han fortsatt er i form, selv etter å ha vært artist og kjendis i mange år.

Mischa Barton

Så er det Mischa Barton fra den populære TV-serien «The OC». Vi liker vel alle denne jenta, med hennes gode klesstil og skuespillertalent. Dessverre har serien gått av luften nå. Spørsmålet er når vi vil få se henne igjen, men vi tviler på det blir lenge til. Vi glemmer heller ikke Rachel Bilson, den andre OC-jenten. Hun er veldig søt og liker du ikke Mischa er Rachel kanskje noe for deg.

Heath Ledger & Jake Gyllenhaal

Jentene ville vel heller ikke vært uenig hvis vi tok med de to kjekkasene fra Brokeback Mountain; både Heath Ledger og Jake Gyllenhaal er høyt på listen over drømmemenn. Begge er utrolig kjekke, og liker du ikke den ene liker du garantert den andre.

Jessica Alba

Jessica Alba er vel også en favoritt hos mange, særlig hos guttene! Alle har vel sett henne i åletrange antrekk i filmen «Fantastic Four». Vi liker denne damen!

Adam Brody & Ben McKenzie

Hvilken liste er vel komplett om vi ikke har med de to kjekkasene fra «The OC», Adam Brody og Ben McKenzie? Jentesikkel kan nok tørkes av mang en tv-skjerm etter hver episode. Enten du er Seth-type eller Ryan-type; du elsker dem garantert.

Dette ble vel egentlig 12 kjendiser, men vi kunne ikke dy oss.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot