(SIDE2): Linkin Park er bekreftet til årets Hovefestival, og blir dermed et av de virkelig store trekkplastrene.

- Vi er veldig fornøyd over endelig å få Linkin Park til Norge og Hove. De er et moderne rockeband, som blander metal med rock og hiphop, og de stiller nesten i en egen klasse. De er også et band som reflekterer Hoves bookingprofil på en enestående måte, siden vi alltid har prøvd å få band fra alle ulike sjangre på plakaten, sier festivalsjef Melvin Benn i en pressemelding fra festivalledelsen.

- Høyt på ønskelista
Bandet står på scenen festivalens første dag, 28. juni.

Bandet kom med skiva «A Thousand Suns» i fjor, og har de siste ti årene markert seg som et av verdens mest populære band. Til sammen har Linkin Park solgt 50 millioner album.

- Linkin Park har gjennom alle fem årene stått høyt på ønskelista til publikummet vårt, og jeg vet at bandet har en stor og dedikert fanskare som drømmer om å se dem her til lands. Det er gøy å endelig kunne tilfredsstille fansen, sier bookingansvarlig Toffen Gunnufsen.

Spikres
Linkin Park har blitt stemplet som et av verdens tre beste band av MTV og deler æren med Oasis og Coldplay

Hovefestivalen arrangeres fra 28. juni til 1. juli på Tromøya utenfor Arendal. Fra før av er blant annet Robyn, John Olav Nilsen & Gjengen, All Time Low og Jesse Jones klare for festivalen

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!