I motsetning til de fleste andre store mobilprodusentene på årets Mobile World Congress, lanserer ikke HTC et hav av nye mobiltelefoner. Selskapet holder seg derimot til én ny relativt rimelig Windows Mobile-telefon med integrert GPS.

Ikke store dingsen
Den nye P3470 er ikke store karen med en fysisk størrelse på bare 108 x 58,3 x 15,7 millimeter, og sin vekt på 122 gram, og HTC har ikke stappet telefonen full av alle mulige slags funksjoner. Den er utstyrt med firebånds GSM og EDGE-støtte, men 3G er ikke implementert. WiFi er heller ikke på plass, så ikke regn med at dette er en superrask telefon på datatrafikk.

Samtidig er ikke prosessoren i enheten verdens raskeste med sine 200 MHz, og den har 128 MB RAM.

GPS i sentrum
Det HTC derimot har gjort er å utstyre telefonen med Windows Mobile 6, og ikke minst TomTom Navigator 6-programvare, noe som bør gjøre denne telefonen til en fullverdig GPS.

GPS-en kan kose deg med på en 2,8 tommers trykkfølsom QVGA-skjerm, noe som bør være mer enn tilstrekkelig når du ikke vet hvor du befinner deg.

For øvrig er telefonen utstyrt med et kamera på 2 megapiksler med autofokus, og selvfølgelig en microSD-kortleser. Et minnekort på én gigabyte følger for øvrig med.

Kommer i februar
Telefonen dukker opp på markedet i løpet av februar, og den europeiske veiledende prisen er 449 euro. Det betyr i så fall trolig en pris på under 4000 kroner i norske nettbutikker.