Gå til sidens hovedinnhold

Hudfletter Hydro-toppen

Mener «tantene i Sveits» burde sendt Cecilie Ditlev-Simonsen ut i permisjon.

Partner Trond Albert Skjelbred i pr-byrået Nor PR sier det tilsynelatende er forskjell mellom liv og lære for Hydro-direktøren.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Da hun var rådgiver i Geelmuyden Kiese var hun forkjemper for at kundene skulle være åpne, ærlige og offensive. Det er et stykke derfra til «ingen kommentar», sier Skjelbred.

- Burde tatt «en Brynhildsen»
Skjelbred mener det er selvsagt at hun burde søkt om permisjon.

- Gjennom de siste månedenes oppslag har det oppstått en oppfatning om at det hersker en grådighetskultur i Hydro. Da er det selvfølgelig svært uheldig at den som står ansvarlig for omdømme i Hydro figurerer i en slik sak. Det burde Ditlev-Simonsen selv sett og søkt om permisjon, sier Skjelbred.

Han mener Hydro burde fulgt BWPRs eksempel.

- Rune Brynhildsen ble permittert med full lønn da han ble siktet for å ha spredd innsideinformasjon. Det burde Hydro også ha gjort, man kan ikke ha en rådgiver som det hefter åpen tvil om, sier Skjelbred.

- Hydro klarer seg
Skjelbred sier at han ser saken først og fremst som en personlig sak, men at den har konsekvenser også for Hydro.

- Hydro klarer seg fint, også uten Cecilie Ditlev-Simonsen. Jeg kan ikke tenke meg at hun får beholde den stillingen hun har i dag hvis beskyldningene som er fremmet har rot i virkeligheten. Frem til dette er avklart så er dette en sak som kommer til å leve videre. Det er ikke nødvendigvis noe mer grådighet i Hydro enn i hvilken som helst annen stor norsk virksomhet, men det er Hydro som er interessant for norske medier nå, sier Skjelbred.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler