Gå til sidens hovedinnhold

Hun dumpet Hugh Hefner

Første gang i Playboy-kongens historie.

(SIDE2): 85 år gamle Hugh Hefner skulle gått til alters for tredje gang på lørdag, men hele bryllupet ble avlyst.

Trakk seg fem dager før bryllupet
Det er den 25 år gamle glamourmodellen Crystal Harris som nå er Playboy-kongens utvalgte. Men ifølge amerikanske medier er bryllupet avlyst. Det skal ha vært glamourmodellen som trakk seg kun fem dager før det planlagte bryllupet, etter en heftig krangel mellom paret før helgen.

Etter at støvet hadde lagt seg bestemte Crystal Harris at hun ville kansellere bryllupet og flytte ut fra Hefners Playboy Mansion.

Paret hadde vært forlovet i ett år.

- Bryllupet er avlyst. Crystal har ombestemt seg, skrev Hefner på Twitter.

Ifølge TMZ.com skyldes avlysningen en voldsom krangel paret imellom.

Avlysningen kommer samtidig med at Playboy kjører et 12 siders langt intervju med dertil bilder av Harris med tittelen «Introducing Mrs. Crystal Hefner». Eksperter nå spår at salget av akkurat denne utgaven vil gå til himmels.

Ikke ute etter pengene
Hefner og Harris møttes i 2008, men tok virkelig opp kontakten da hun ble Playmate of the Month i 2009, året etter forlovet hun seg altså med sjefen sjøl. Hefner skal ha vært så forelsket at han uttalte at han ikke ønsket en såkalt ekteskapsavtale som sikret ham alle hans verdier.

- Jeg er ingen gold-digger og jeg er ikke opptatt av penger - jeg elsker han, sa Harris den gang.

Paret hadde også inngått en økonomisk særeie før bryllupet.

- Hugh kaster ikke penger etter meg i det hele tatt og jeg spør ikke heller. Jeg får betalt for musikken og modelljobbingen min, har hun tidligere uttalt.

Musikk
Crystal Harris er egentlig engelsk og vokste opp med foreldre som jobbet på tivoli. Hun har bodd både i England og USA, og faren var låtskriver. Selv har hun en stund forsøkt å stable en musikkarriere på beina. I 2010 annonserte produsenten Michael Blakey at han hadde signert Crystal og planlegger å gi ut flere album med henne. 25-åringen har sagt at hun ønsker å gi ut noen av farens låter.

Ekteskapet ville ha vært Hugh Hefners tredje, men Crystal Harris' første. Nå skal hun stå på egne bein, noe hun hevdet hun har gjort hele tiden.

- Hugh har aldri overøst meg med gaver, har hun sagt.

Kommentarer til denne saken