Gå til sidens hovedinnhold

Dette er Hefners hevn

Dette forutså kanskje ikke frøken Crystal Harris.

(SIDE2): Playboykongen Hugh Hefner (85) har ikke lagt skjul på at han ble overrasket da hans forlovede, 25 år gamle Crystal Harris, avlyste bryllupet kun dager før de skulle gifte seg.

- Jeg forutså ikke at dette kom til å skje, men jeg er glad ting gikk galt før ekteskapet istedenfor etterpå. Lev og lær, skrev Hefner på sin Twitter-profil tidligere denne uken.

Se den svenske skjønnheten som Hefner nå skal ha latt flytte inn i Playboy Mansion lengre ned i saken!

Skulle få 30 millioner
Det har versert rykter om at Crystal gikk med planer om å dumpe Hefner ved alteret, og at hun skulle få en pen pengesum for stuntet.

Bryllupet skulle finne sted foran 300 gjester og filmes som en spesial av Lifetime TV - og angivelig skulle Harris få betalt tre millioner kroner for å fortelle sin historie i etterkant.

Men det blir ingen millionavtale på Harris med det første, men hun får allikevel sin publisitet.

Harris pryder nemlig juliutgaven av Playboy Magazine, sammen med tittelen: «America's Princess: Introducing Mrs Crystal Hefner».

Magasinet ble tilgjengelig for salg i dag, søndag, og siden magasinet allerede er trykket vil det ikke være mulig for Playboy å trekke tilbake bladet til tross for at Harris a la Mrs Crystal Hefner både er avbildet og intervjuet inne i magasinet.

Fotoseanse med juliutgaven
Denne ydmykelsen kommer på toppen av at Hefner visstnok må betale om lag 1,5 millioner kroner for bryllupskake, blomster og brudekjole som var betalt i god tid før ekteskapsinngåelsen kulle finne sted.

Om dette morer Harris er usikkert, men hun ble avbildet i en situasjon som kan tyde på at hun synes det er stas å være på forsiden av magasinet til tross for at hun mest sannsynlig aldri vil komme til å bli Mrs Crystal Hefner.

Under en fotoseanse på en fest, holdt av realitystjernen Heidi Montag, sitter nemlig Harris og Montag i bikini og ser gjennom den siste utgaven av Playboy, mens de humrer og ler.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Sender ut klistremerker
Men det kan virke som Hefner har funnet sin hevn.

Playboy har nemlig sendt sine distributører et klistremerke med den fiffige påskriften «Runaway bride i denne utgaven!» og disse blir nå strategisk plassert på forsiden av bladet.

Noen magasiner uten klistremerker blir likevel å finne, da de som abonnerer på bladet allerede har fått det tilsendt.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Hun fortjener det
Det var i 2009 Harris og Hefner begynte og date hverandre, og i desember i fjor ble de forlovet. Ekteskapet ville vært Hefners tredje, og for første gang i historien skal han ikke ha krevd ekteskapskontrakt.

85-åringen er god for 43 millioner kroner, men siden Harris skal ha sagt nei til Playboy-imperiet kan ikke Harris kalles for en golddigger.

- Hun fortjener det. Hun fortjener å bli min enke, sa Hefner til Female First om hvorfor han ikke krevde særeie.

Ny blondine
Men til tross for at avslyningen av bryllupet kom overraskende på Hefner, gråter han ikke over spilt melk.

Nå skal Playboykongen ha funnet en erstatter for Harris.

Valget skal ha falt på den svenske skjønnheten Anna Sophia Berglund, som i likhet med Harris er 25 år gammel. Det er nettstedet TMZ som melder dette.

Ifølge kilder skal den vakre blondinen allerede ha flyttet inn i Playboy Mansion.

Kommentarer til denne saken