Gå til sidens hovedinnhold

Hefners nye kjæreste

Denne gangen går han for en svært lettkledd brunette.

(SIDE2): Lørdag viste Hugh Hefner (82) fram sin nye kjæreste på en nattklubb i California.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Livet på Playboy Mansion
Her hjemme har Playboy-kongen delt kjærlighetslivet sitt med de tre blondinene Holly Madison (28), Kendra Wilkinson (23) og Bridget Marquardt (35) i TV-serien «The Girls Next Door».

Men den siste tiden har forholdet til de tre kvinnene skrantet. I oktober gjorde Madison det slutt med Hefner. Han skal ha blitt overrasket over at Madison snakket ut om bruddet deres på et amerikansk nettsted, men sier at han var klar over at det kom til å bli slutt etter at han hadde sagt til Madison at de aldri kunne gifte seg eller få barn.

Daily Mail skrev kort tid etterpå at Wilkinson og Marquardt også skal flytte ut fra Playboy Mansion i Los Angeles.

Dameryktene
I ettertid har det gått rykter om at Hefner vurderer å gjøre tvillingene Kristina og Karissa Shannon til sine nye damer, og nye TV-stjerner.

- Med tanke på omstendighetene vil de mest sannsynlig bli kjærestene mine, uttalte 82-åringen ifølge Daily News for kort tid siden.

Men i helgen var det en brunette som gikk ved Hefners side. Hun er hans nye kjæreste, skriver SplashNews, uten å utdype ytterligere informasjon om kvinnen. Og i kjent Playboy-stil skjulte Hefners nye dame lite på den røde løperen. Selv om hun var iført en sort kjole, var antrekket i netting, så lite av den nyankommen Playboy-kvinnen var tildekket.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken