HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=INiH0oSqA78wrRZ1dQ7cjHAJnj0yPliDmDTQTfTyCi-xlgJE2YXZxcKn9TCW3solh4ZyiAqloaZCD-KS2ZV0qxKRPyNrj6dVWJcKrUD9tntNqtZyQtlkWTdL7FeSWe7EUJNJJCmgmgY&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Hugh Jackman er mest kjent for rollen som «Wolverine» i filmen «X-men» og den siste oppfølgeren «X-men Days of Future Past» kom ut tidligere i år og på DVD nå i oktober.

Rammet av kreft igjen

Denne uken ble det kjent at superhelt-stjernen har blitt diagnotisert, og behandlet, for hudkreft for tredje gang dette året.

Vår reporter Kjersti Flaa har snakket med superstjernen der han forteller om både kampen mot kreften og hvordan han får «Wolverine»-kroppen.

- Det var ikke så mye informasjon om kreft når jeg var mindre og jeg brukte for eksempel aldri solkrem. Første gangen var det en makeup-artist som sa at jeg burde sjekke meg, , sier Hugh Jackman til Side2.

- Jeg vil anbefale alle å sjekke seg regelmessig.

- Mye smerte

Som «Wolverine»-stjerne har Hugh Jackman fått mye oppmerksomhet for sin muskuløse kropp, og det er ikke bare trening som må til for å komme i form til filmrollen.

- Det er mye smerte, og jeg klager til alle om hvordan det faktisk er, spøker Hugh Jackman som avslører at han både skriker og gråter når han trener.

Å være på diett er heller ikke alltid like gøy og skuespillerkjendisen sier han fort kan få humørsvingninger når han ikke får spise det han vil.

- Særlig i de periodene hvor man må kutte ut karbohydratene. Da kan man fort bli litt hissig. Og trøtt, forteller Hugh Jackman.