(SIDE2:) Det er ikke ofte i disse dager du får høre Hugh Lauries faktiske britiske røst. Men som Dr. Cockroach ph.d i den nye animasjonsfilmen «Monsters vs. Aliens» kan du få møte den britiske komikeren og skuespilleren i full utfoldelse.

Holdes internert
Filmen handler om en gjeng monstre som holdes internert av den amerikanske regjeringen. Blant dem er Susan Murphy, spilt av Reese Witherspoon og på norsk av Maria Haukaas Storeng, som etter et meteortreff har blitt 15 meter høy.

En av hennes nye venner blir Dr. Cacherlach på norsk og B.O.B., en blanding av gørr og blå gele med ett øye. I originalversjonen er det Seth Rogen som har hans stemme.

Da en mystisk robot havner på jorden med onde intensjoner, blir monstrene plutselig satt i kamp mot denne utenomjordiske trusselen. Det går ikke helt uten problemer, men den gale vitenskapsmannen Cacherlach vet en god del om hvordan jakte roboter.

- Ingen actionhelt
- Han er ikke helt en actionhelt, mer enn mann som tar seg av de mer intellektuelle sidene, sier Hugh Laurie om sin nye doktor som om mulig er enda galere enn Dr. Gregory House som han spiller i «House M.D».

- Han er veldig glad i søppel og er i så måte sann mot sin kakkerlakk-personlighet. Dess mer avskyelig det virker på et menneske, til større delikatesse for Dr. Cockrach, sier Hugh Laurie.

SE VIDEO AV DR. COCKROACH OG HANS VENNER HER

HTML EMBED
video_embed(12284,1);