Hva ville du gjort dersom du fant ut at din bedre halvdel er utro?

Ville du kastet ut alle eiendelene hans eller henne, byttet lås på døren og bedt vedkommende aldri komme hjem? Eller ville du kanskje ha forsøkt å redde forholdet med terapi og samtaler?

En ting som er sikkert er at dagens teknologi har ført utroskap til nye høyder. Aldri før har det vært lettere å finne spenning med en annen person for dem som ønsker det. Bare noen tastetrykk og du kan få deg et sidesprang.

På den annen side er risikoen for å bli latterlig og offentlig gjort på nettet stor dersom du skulle bli avslørt.

Sist ut i rekken er historien om engelskmannen som ble møtt av sine tre kjærester da han landet etter en familietur til Tyskland (vi kommer tilbake til den).

I kjærligheten og hevnens navn bringer vi derfor noen historier om avslørt utroskap som ble internettsensasjoner.

Dumpet på radioen

Etter fem år sammen med noen er det kanskje på tide å stille det store spørsmålet - hvor lang tid trenger du på å pakke sammen sakene dine og komme deg ut?

Det var dette spørsmålet Chris ville stille kjæresten sin etter han hadde funnet ut at hun hadde vært utro mot han. Men i stedet for å ta det i skjermede omgivelser, valgte Chris å få ut aggresjonen sin ved å la sitt favorittradioprogram ringe opp kjæresten på Valentines Day, for så å dumpe henne på direkten.

Klippet har senere nesten blitt sett/hørt av en halv million mennesker på Youtube.

HTML EMBED

Du er dumpet - av begge dine kjærester

Nå til en historie i England, der to damer valgte å dele sin aggresjon mot deres utro kjæreste med tusenvis av morgenpendlere. Nicola Morland og Angela Illingworth hang nemlig opp et stort banner på en motorvei utenfor Newcastle med beskjed til deres kjæreste at begge gjorde det slutt mot den utro mannen.

Bildet ble lagt ut på Twitter, hvor det raskt spredte seg som ild i tørt gress.

HTML EMBED

Dumpet på SMS

Da dama til Bobby Light aka Twitter-bruker @KaneZipperman hadde vært utro og ba om godt vær og tilgivelse, var det ikke snakk om.

Hver gang hun sendte han en ny melding om han femdeles likte henne eller at hun likt han, svarte han med et meme.

Hvordan det eskalerte, kan du se under:

HTML EMBED

Møtte kjæresten(e) på flyplassen

Dersom du hadde funnet ut om kjæresten utroskap, ville du ringt de to andre damene og fortalt dem hva du hadde funnet ut for å så møte opp damesterke på flyplassen for å konfrontere kjæresten din som er kommet hjem fra ferie?

Dette var nettopp hva 17 år gamle Becky Connery fra Hertfordshire i England gjorde da hun oppdaget at hennes 20 år gamle kjæreste Charlie Fisher, i tillegg til henne, hadde to andre kjærester.

Connery oppdaget utroskapen da hun så en tekstmelding fra en av de andre jentene på Fisher telefon kvelden før han skulle reise på ferie til Tyskland. Mens kjæresten var bortreist, kontaktet 17-åringen de to andre jentene og kokte sammen en plan for å ta hevn på kjæresten.

De kom fram til at det beste var å overraske deres utro kjæreste på flyplassen - alle tre.

Connery og gjengen tok også en selfie av oppmøtet, som har gått sin seiersgang på internett.

HTML EMBED

Yeah, girl power!