Gå til sidens hovedinnhold

Hun er årets verste skuespiller

Ikke alle filmer og skuespillere lykkes. Her er årets verste skuespillere og film.

(SIDE2:) Lindsay Lohan er kåret til årets verste skuespiller. En undersøkelse viser at publikum mener hennes innsats i «I Know Who Killed Me» slett ikke var verdt kinopengene.

Hele 58 prosent av deltakerne i nettsiden Moviefones undersøkelse mente hennes innsats var årets verste av en kvinnelig skuespiller.

Sexy og hotte
Årets verste film ble «Norbit» med Eddie Murphy, mens Lohans «Georgia Rule» kom på andreplass. Murphy fikk for øvrig tittelen Verste mannlige skuespiller.

Filmen som var mest verdt kinobilletten, var «300», mens «Transformers» fikk andreplassen.

Det beste filmparet i fjor var Megan Fox og Shia LaBeouf i «Transformers». Fox fikk også tittelen Mest sexy babe. Den hotteste hunken var Johnny Depp i «Pirates of the Caribbean».

God latter
Produsent Judd Apatow fikk mange til å le i løpet av året som har gått. Hans «Superbad» og «Knocked Up» kom på henholdsvis første- og andreplass.

Fjorårets kuleste mannlige skurk var Ralph Fiennes’ Voldemort i «Harry Potter og Føniksordenen». Den kuleste dameskurken var Angelina Jolies demonrolle i «Beowulf».

Mange deltakere
Matt Damon var skuespilleren som klarte seg best i flere filmer, nemlig «Ocean’s Thirteen» og «The Bourne Ultimatum».

«The Bourne Ultimatum» ble årets beste oppfølger.

Mer enn 3,8 millioner deltakere svarte på undersøkelsen, skriver Reuters. Deltakerne fikk fem alternativer på hvert spørsmål.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen