Gå til sidens hovedinnhold

Hunden arver 70 millioner

Barnebarna får ingenting av den styrtrike forretningskvinnen.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Amerikanske Leona Helmsley var en søkkrik kvinne som ledet et multinasjonalt eiendoms- og hotellkonglomerat. Den velstående og mektige kvinnen ble på 80-tallet betegnet som grådigheten selv, i amerikansk presse, etter at hun i 1988 ble dømt for skatteunndragelse. En gang skal hun ha sagt at det kun er de små menneskene som må betale skatter.

NA24 - din næringslivsavis

Nå er den eksentriske kvinnen død og testamentet hun etterlater seg er av den særdeles spesielle sorten.

Hun har nemlig bestemt at hennes elskede hund Trouble skal få hele 12 millioner dollar, ifølge CNN. Dermed tyder mye på at en roastbiffylt fremtid er innen rekevidde.

Verre står det imidlertid med to av barnebarna hennes som ikke mottar noe som helst, grunnet årsaker som de ikke vet om.

Den eksentriske kvinnen sørget for å sikre levningene sine en kongelig bolig. Hun gikk like gjerne bort og kjøpte seg et Mausoleum for 1,4 millioner dollar før hun døde. I tillegg har hun etterlatt tre millioner dollar slik at mausoleet får seg en skikkelig omgang såpevask minst en gang i året.

- Jeg dikterer at når min hund, Trouble, dør, skal restene av henne bli begravd i Helmsley mausoleum, skriver kvinnen i testamentet, ifølge CNN.

Men selv om to av barnebarna ikke mottok noe som helst var det andre som kunne glede seg. Broren hennes skal være tilgodesett med flere millioner, det samme skal to andre barnebarn, så lenge de besøker faren deres grav minst en gang i året, og sjåføren som fikk en bonus på 100.000 dollar.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien