Selv om Norge er steinrikt og golfidretten har tatt landet med storm, er det ikke så overraskende at de stedene det koster mest å spille golf befinner seg på sydlige breddegrader.

NA24 - din næringslivsavis

Sveriges eneste golfmagasin for kvinner, Tee Red, har funnet de stedene i verden hvor det er desidert dyrest å ta en runde golf, ifølge borsen.dk.

Det dyreste stedet i verden skal være Lemuria Praslin Resort på Seychellene. Det er tre 18-hulls golfbaner på øya, men prisen for å spille her skal være hele 102.000 kroner per dag. Green Fee til seks personer er nemlig med i prisen på hotellet Presidential Villa som har fem stjerner.

Nest dyrest er golfbanen som ligger på Mauritius og hører til verdens tredje beste luksushotell, Le Prince Maurice. Her koster det rundt 100.000 kroner for en runde, og du kan da spille på en halvøy omgitt av hav og hvite strender.

Tredjeplassen tilfaller Sandy Lane på eksklusive Barbados. Her koster det 92.000 kroner for å spille, men så får man også caddie, privatkokk og butler. Samt at dersom man bestiller noe å drikke dukker det raskt opp, da servitørene lokaliserer deg ved hjelp av GPS.