Gå til sidens hovedinnhold

Opplev 1200 kvm med rå luksus

51 rom, utsikt over sjøen og noen av de råeste løsningene du kan få i et moderne hjem. Men her bor det ingen.

(LXUS.no) - Dette er uten tvil Norges flotteste inspirasjonshus, sier en stolt Dagfinn Galdal, daglig leder på Bang & Olufsen Kristiansand til LXUS.

Huset er på 1200 kvadratmeter og proppet full av noe av det beste som kan leveres av teknologi, materialer og håndverk. Hele femti leverandører har vært med på huset og resultatet er et hus med 51 rom med det beste innen oppvarmingssystemer, multimedieanlegg, kjøkkenløsninger, badebasseng, møbler og interiør.

Villaen ligger i idylliske omgivelser i Kalvesund like utenfor Tvedestrand med en fantastisk utsikt utover sjøen. Den blir nok aldri lagt ut for salg, men taksten lyder på utrolige 60 millioner kroner.

LES OGSÅ:
Luksushusene du aldri får se
Ekte kinoppplevelse hjemme

High-end multimedia

Som om ikke det er inspirerende nok har Bang & Olufsen levert et hyperavansert multimedia-anlegg - BeoLiving.

Det mest avanserte rommet er en liten kino- og musikksal med et håndlaget spesiallerret og sylskarp 7.2 surround lyd. Og over hele huset finner du flatskjermer på opptil 50 tommer størrelse, og det er installert en rekke ulike lydsystemer.

Alt av lyd og bilde kan rutes fritt mellom rommene ved hjelp av en fjernkontroll med berøringsfølsomt glass.

MER OM LUKSUS OG LIVSSTIL PÅ www.LXUS.no

- Dette rommet er Norges første og eneste BeoLiving-installasjon, der alt fra gardiner, lys til medieinnhold og musikk styres sentralt. Du kan til og med lukke døra med fjernkontrollen, sier Dagfinn Galdal. Han legger til at BeoLiving-rommet er bygget etter eksakt modell fra B&O eget BeoLiving-rom i Danmark.

LES OGSÅ:
Bål i stua - uten røyk
Slik bygger du ditt eget drømmehus

- Vi er Norges eneste autorisert BeoLiving-forhandler og vi merker stadig økt etterspørsel etter avanserte multimedia-løsninger.

Styr DVD-spilleren fra bassengkanten

Med BeoLiving installert i huset kan du kan sitte på verandaen og sette på CD-spilleren i stua og rute lyden til ute-høyttalerne. Ser du på en film i mini-kinoen, og familien higer etter popcorn, kan du helt enkelt rute filmen til flatskjermen på kjøkkenet, så kan du poppe i vei uten at du går glipp av et eneste sekund.

Huset er gjennomført økonomisk og miljøvennlig. Et intelligent datasystem styrer et vannbåret varmeanlegg slik at man får optimal effekt hele døgnet.

Restvarmen føres over i garasjen, slik at så lite varme som mulig går til spille.

Huset er proppfullt av smarte, energibesparende løsninger. Alt av lys er også sentralstyrt via dataanlegget, slik at ingen pærer lyser forgjeves.

Lystunneler

Lystunneler fra taket bringer naturlig lys ned til kjellerrommene, dermed trenger man ikke å bruke unødvendig energi på dagtid, selv i kjelleren.

Huset er åpent for alle som skal pusse opp, bygge nytt eller som ønsker å lære mer om hva som er tilgjengelig av moderne løsninger i hus og hjem.

Hvis du ikke har mulighet til å reise til Tvedestrand, kan du se huset her.