Gå til sidens hovedinnhold

Husker du ham?

Han var stor barnestjerne på 1990-tallet.

(SIDE2): Han er blitt voksen, og har nettopp giftet seg. Mannen i shorts gikk ofte i shorts også da han ble kjent på 90-tallet.

Baywatch
Det er selvsagt Jeremy Jackson (32), eller nærmere bestemt søte lille Hobie Buchannon fra «Baywatch» det er snakk om. Han spilte rollen som sønnen til Mitch Buchannon (David Hasselhoff) fra 1991 til 1999. Barnestjernestatusen tok av for unge Jeremy, og han falt fort utpå i raske Hollywood med narkotika og alkohol.

Det var på grunn av store narkotikaproblemer at han forlot serien bare 19 år gammel. Redningen fra narkohelvete kom da han ble arrestert for besittelse av metamfetamin. Fengsel og senere rehabilitering førte TV-stjernen ut av misbruket, og han skal ha vært rusfri siden 2000.

Vel, kanskje ikke helt. Jeremy har blitt hekta på trening, og de store musklene har ikke kommet helt uten hjelp. I 2011 var han med i et realityprogram for kjendiser som kjempet mot avhengig av ulike rusmidler. Han ble den gang behandlet for bruk av anabole steroider.

(Artikkelen fortsetter under bildene)

Bryllupsreise
Men lykken smiler til Jeremy om dagen.

De ferske bildene av 32-åringen ble tatt på Maui over nyttår. Ifølge den britiske avisen Daily Mail skal ha for kort tid siden ha giftet seg med modellkjæresten Lonnie Wilkinson. De nyter for øyeblikket late dager på bryllupsreise i strandparadiset.

Og bildene av dem løpende på stranden minner ikke rent lite om den svært populære TV-serien om de bikini- og shortskledde badevaktene i «Baywatch».

Ta en liten mimrestund med introlåten under:

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken