Gå til sidens hovedinnhold

Hva skal man shoppe og hva skal man droppe?

- Noen plagg har blitt hypet mye, og da er det litt skummelt å kjøpe dem, mener Line Kirkhus.

(SIDE2): Da er det dagen før dagen den mye omtalte Isabel Marant Pour H&M kolleksjonen kommer ut, moteredaktør Line Kirkhus har vært i Paris, prøvd og shoppet noen av plaggene allerede og her er hennes tips til hva man burde gå for og hva man burde droppe.

Shopp:

Skinnbuksen i hvit eller sort er tidløs og kan alltid dras frem, så den kan trygt shoppes.

Sølvjakken overrasket meg, den er utrolig fin i snittet og har silkefor inni som vrenges, så det er to jakker i en.

Den hvite blondetoppen er fin til det meste, og kommer i sort også. Rufsejakken er en av de mest avbildede plaggene i kolleksjonen, den er god, varm og fin!

Den mønstrete buksen er typisk Marant og smokingjakken er en av de fineste plaggene i kolleksjonen, etter min mening. Paljettbuksen er så spesiell at det er det kjøpet jeg er mest fornøyd med.

Noen av tipsene kan nok være overraskende, men det er rett og slett for jeg enten har testet dem, og kvaliteten ikke har holdt mål, eller fordi det rett og slett blir for gjennkjennelig.

Ikke gå for de mest opphypende

Jeg tror at denne kolleksjonen kommer til å fly ut av butikken, for alle plaggene er fine og ligner på de orginale, men de fleste av oss har ikke råd til alt. Derfor vil jeg gjerne gi noen gode tips om kolleksjonen.

Noen plagg har blitt hypet mye, og da er det litt skummelt å kjøpe dem nå, fordi alle vil gå for dem.

Av tidligere erfaring så er det ofte plagg jeg drar frem om noen år.

Skulle jeg valgt klær jeg vil ha på meg nå, hadde jeg valgt disse "outsiderne", det er ikke disse plaggene som har fått mest fokus i media, men selv vil jeg satse på noen av disse :

Droppe:

Det er litt sånn «kill your darlings», men jeg ville faktisk droppe den flotte jakken. Grunnen er at den er veldig stiv og ukomfortabel på. Denne modellen ble også mye brukt og kopiert da Isabel orginalt kom ut med den.

Den røde buksen vil jeg droppe fordi den ikke er i skinn og det er så mange andre fine røde bukser i butikkene.

Skoene som er nydelige, og jeg har kjøpt dem selv, men paljettene faller av og lesten er vond, iallefall på meg.

Gullkjolen blir for shiny, og kan fort bli tacky om du ikke styler den riktig, gjør du derimot det er den smashing! Merk: Nedtonet og naturlig.

Den hvite buksa er fin, men vi har allerede sett så mange kopier av den at den blir litt kjedelig.

Den mønstrete kjolen er stor i fasongen, og må snurpes inn, derfor anbefaler jeg heller å kjøpe toppen og rufseskjørtet i samme print som en erstatning.

Metallbeltet liker jeg i utgangspunktet veldig godt, men da jeg tok på det kjentes det litt lett og billig ut, så det ville jeg droppet til fordel for perlebeltet.

Her kan du se hvordan Line stylet kolleksjonen:

HTML EMBED
Side2s Style Guide episode 3
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=-YpY45FQrGJUr1gyHvYJefMr0le0oXVR2oWJhI2Ah9zNy4rhs4yps21c9uO29z_XjCxnr4N8H-7q1-J2LZQWzB2o0wibbAWEZWlMG-zNo9JxDR7ffULBTR8MgzfmcqBkiw9aH2S7pp4&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken