Gå til sidens hovedinnhold

Hvem er Daisy Lowe?

Modellen Daisy Lowe (19) går inn i rekken av hippe, unge stilikon fra Storbritannia.

(SIDE2): Den britiske 19-åringen har travle dager som modell. Datteren til Pearl Lowe og Gavin Rossdale har jobbet som modell siden hun var to år gammel, men har i løpet av de siste par årene skutt frem.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Lang liste
I den senere tid har modellen, som er tilknyttet Select Models i London, blant annet gjort moteserier for W og italienske Vogue med Steven Klein. I tillegg har hun jobbet for flere magasiner og gjort samtlige av de store moteukene. Tatler, Elle, GQ, Vogue, Marie Claire, Jalouse og Nylon er bare noen av magasinene som har brukt Daisy enten i moteserie eller på forsiden.

Kysse-cover
Daisy ble verdenskjent da hun figurerte på IDs forside av «the couples issue» i august 2007, toppløs og kyssende med sin daværende kjæreste Will Cameron fra bandet Blondelle. Bildet ble tatt av Terry Richardson, og plutselig visste alle hvem Daisy var.

Det siste halve året har Daisy Lowe vært sammen med DJ ogf musikkprodusent Mark Ronson, broren til Lindsay Lohans kjæreste Samantha, men dette forholdet skal i følge bladet People ha tatt slutt i september, under moteuken i New York.

Les: - Lindsays kjærlighet er ekte

Gudfar ble far
Daisy oppdaget i 2004, etter å ha tatt en farskapstest, at gudfaren og morens gode venn, Gavin Rossdale, var den biologiske faren hennes. Pearl Lowe bekreftet i følge People at hun hadde hatt et sidesprang med Bush-frontmannen i 1988, men hadde skrevet den daværende ektemannens navn på fødselsattesten. Gavin Rossdale er gift med Gwen Stefani, som han har to barn med.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

1128

Kommentarer til denne saken