Gå til sidens hovedinnhold

Hvem skal redde Prison-Michael?

Torsdag 25. oktober er «Prison Break» tilbake på TV3. Se nye bilder fra sesong tre her.

(SIDE2:) Det er klart for en ny høst med brødrene Michael og Lincoln på TV3, og når vi møter de igjen etter den lange pausen ser det mørkt ut for den yngste av dem.

Lincoln har blitt frikjent i USA og kan leve livet som en fri mann, men fremtiden ser likevel ikke så lys ut. På innsiden av murene til verdens kanskje farligste fengsel - Sona - sitter Michael. Nå må brødrene kjempe en ny kamp for rettferdighet og frihet.

Samarbeid
I første sesong gikk Michael frivillig inn i Fox River- fengselet - en institusjon som fremstår som en feriekoloni i forhold til Sona i Panama. Her råder lovløsheten og hierarkiet er nådeløst.

Se trailer her (ekstern lenke)

Det finnes ingen vakter som kan bryte opp interne oppgjør eller sørge for sikkerheten til de innsatte. Nå sitter flere kjenninger innenfor de samme murene: FBI-agent Mahone, tidligere fengselsvakt Bellick, seriedrapsmann T-Bag og Michael Scofield - fiender som nå må finne ut av hvordan de kan samarbeide for ett felles mål - overlevelse.

Tar det tungt
Samtidig er det ingen tilfeldighet at Michael ble tatt og satt i Sona. Mektige menn trekker i trådene og har en tilsynelatende evig agenda for brødrene. Michael må sørge for å komme seg ut av Sona, og ta med seg en innsatt han ennå ikke kjenner. Det står om liv og død ikke bare for Michael, men folk som står ham svært nær.

Nå har ikke lenger Michael en storebror til å passe på seg, og heller ingen tatovering som viser vei. Mange har måttet bøte med livet på brødrenes vei til rettferdighet og frihet.

Michael føler presset, og ikke minst er han tynget av dårlig samvittighet over alt det vonde han har forårsaket. Selv drapene T-Bag har begått siden de rømte gir han seg selv skylden for, da T-Bag ikke ville vært fri hvis ikke det var for Michael.

Reklame

Nyhet: Nå får du denne bilen som ladbar hybrid