Gå til sidens hovedinnhold

- Maria Mena og Lars Vaular møtes på TV

Artistlisten til neste runde av «Hver gang vi møtes» er snart klar.

(SIDE2): Seersuksessen «Hver gang vi møtes» får ikke uventet en ny sesong, og nå begynner listen over deltakere i det populære TV 2-programmet å bli klar. Ifølge VG skal veteranene Ole Paus (65) og Anita Skorgan (53) være med, sammen med blant annet Kurt Nilsen (34), Lars Vaular (27) og Maria Mena (26).

I tillegg jobber produksjonsselskapet Mastiff ifølge avisen med å få med Odd Nordstoga (39). Til sammen skal et lag på sju folkjekjære artister delta i innspillingen av sesong to, som vil finne sted på Hvaler gjestgiveri på sensommeren i år.

Ingen av artistene har foreløpig selv bekreftet deltakelsen, og det kan derfor bli endringer.

Positiv Skorgan
– Vi har ikke fått det bekreftet hundre prosent ennå. Det er jo så mange som ønsker å være med nå, vet du. Men det er jo et bra program – og et veldig fint utstillingsvindu for artistene, sier Arne Aronsen som jobber tett med Ole Paus til VG.

Anita Skorgan skriver i en e-post til VG at hun «Hver gang vi møtes» er et TV program jeg virkelig liker. Om det skulle komme en henvendelse, vil jeg i utgangspunktet være positivt innstilt. Dette handler jo om det vi faktisk driver med, musikk, tekst og samarbeid.

Disse takket nei
Lars Vaulars manager Gunnar Greve svarer «Ingen kommentar», og samme svar har Odd Nordstogas manager Bjørn Nessjø. TV2s programdirektør Pil Gundelach Brandstrup sier til VG at arbeidet med å finne artister til neste sesong er i full gang, og bekrefter at de og er i dialog med flere.

Ifølge VG har Åge Aleksandersen, Kari Bremnes og Marit Larsen takket nei. I vinterens runde av «Hver gang vi møtes», deltok Øystein Dolmen, Anne Grete Preus, Jan Eggum, Bertine Zetlitz, Elvira Nikolaisen, Halvdan Sivertsen og Øyvind «Vinni» Sauvik.

Kommentarer til denne saken