HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=ks7N3zSk6BDnXQNGOoynNwvT4msbn6PZx-NrsBcvNK1pJjszG5IB37GdIO9W06MWvqQC7eYnq3oT_Wcq34BME50G6WEDhnXt&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Lørdag kveld er det Eva Weel Skrams tur å være hovedartist i «Hver gang vi møtes».

Tidligere har hun rørt blant andre Henning Kvitnes med sin versjon av Kvitnes-låta «Evig eies..»

Jenta fra Sogndal, som ble kjent for hele landet da hun deltok i «Idol», forteller at følelsen av å stå utenfor som barn, har formet både henne og hennes evne til å uttrykke seg gjennom musikken.

- Var litt sta

- Jeg havnet utenfor på mange vis. Det kan godt hende at den følelsen skapte et behov for å uttrykke seg, sier hun i kveldens program.

Eva Weel Skram legger ikke skjul på at det var en del mobbing, også til dels grov mobbing. Hun understreket også at hun på mange måter var sta og ikke lot seg så villig tilpasse.

- Jeg har alltid vært litt sta, kan du si. Det å passe inn i en gjeng jenter på skolen, det gikk ikke så bra. Da jeg begynte på skolen, skilte jeg meg ut, og ville det og. Men det var jo også litt sårt. Jeg ble alltid valgt sist på skolen. Det var jo en vond følelse.

- Den feite, dritten der

Eva Weel Skram sier hun husker spesielt en bursdag der bursdagsbarnet skulle dele barna i lag.

- Og til slutt sto jeg der igjen alene i bursdagsselskapet. Så sa hun som var «sjefen» «da kan jeg ta hun, feite dritten der da». De var kjipe, men jeg var sta og kunne være dust tilbake. Men jeg var alene, fortalte hun.

Staheten viste seg nok også da hun kom omtrent rett fra fødestua til presentasjonen av «Hver gang vi møtes».

Eva Weel Skram fortalte Side2 at hun synes programmet var en flott måte å vise seg frem fra nye måter. Samtidig som det ga henne litt ro som mamma til lille William.

- I så måte kom «Hver gang vi møtes» helt perfekt. Dette er jo et yrke der du ikke bare kan bli borte, og i så måte er jo noe av jobben nå allerede gjort, sier Eva Weel Skram.