HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=4Vo5Q9oaGPN3unRkdOgPyEyHnJSwcnUHQAvpiUN0UH-yo97lcWLdDscZ8dAuKRXI1ydH2LEp3fvHT9bN73WdX4KhfRxNukhUX2go2CgSm72PFc94wZuguv_eLPUwBMuH4y39UdkTJZI&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Sampda Sharma, bedre kjent som Samsaya, avslører i kveldens «Hver gang vi møtes» at hun var et fremmelig barn som ofte var i opposisjon til foreldrene.

Da hun virkelig slo igjennom, valgte hun et langt mer sexy image enn hun har i dag.

- Så kommer de kompromissene som man må passe seg litt for. Jeg følte når jeg gjorde intervju i blader, så fikk jeg ni sider der jeg kunne snakke om musikken min. Ok, så la jeg ikke så mye vekt på at det i tillegg var lite klær eller mye fashion og forresten - kan vi ta et Venus-bilde? Jeg tenkte det var bra at jeg fikk spalteplass til å snakke om musikken min, sier Samsaya i programmet.

Skulle ikke være der

- Men så skjønte jeg at jeg ikke ønsket at fokuset skulle være der - på det ytre - når alt jeg gjorde musikalsk handlet om det indre.

Samsaya sier at hun stadig ble mer og mer ukomfortabel med fokuset på hennes sexy image.

Det hele toppet seg da hun var på turné med VG-lista i Bergen i 2009.

- Tenk dere det!

- Jeg regner med at noen av dere har vært i kiosken i det siste og da har dere kanskje sett magasinet Henne som har en naken dame på forsida. Tenk dere det! Sa hun som introduserte Samsaya for en gjeng bestående hovedsakelig av tenåringer.

- De tre-fire linjene jeg ble introdusert meg fikk meg til å tenke at om det var det eneste hun hadde å si om meg, så hadde jeg vist et skjevt bilde av meg selv. For det er så mye mer ved meg enn bare dette.

Gikk på hotellet og gråt

For Samsaya var introduksjonen en katalysator for en underfølelse hun hadde hatt lenge.

- Jeg jobbet veldig hardt med tingene, og jeg fikk mindre og mindre tid til det viktigste som var låtskrivingen og musikken.

Da jeg gikk tilbake til hotellet, grein jeg veldig mye, men jeg følte jeg ikke kunne ringe noen. For dette her - det var selvvalgt, sier hun i programmet.

Samsaya giftet seg for øvrig i det stille med kjæresten og musikeren Andreas Grega i fjor. I kveldens program viser hun også sine medmusikanter hvordan det indiske kan blandes med det norske og ikke minst hennes hip hop-stil.

«Hver gang vi møtes» ser du lørdager klokka 20.00 på TV 2.